Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Návrat Beverly Hills 90210 je o krok bližšie! Pozrite sa, hviezdy sú už pokope

Tak predsalen sa uskutoční! Kultový seriál Beverly Hills po množiacich sa polemikách o možnom (ne)návrate dočká pokračovania. Bývalé hviezdy sa už stretli.

11.02.2019 07:00
beverly hills, beverly hills 90210, Foto:
Po rôznych domnienkach je teraz všetko jasné. Seriál Beverly Hills je krôčik od návratu.
debata

Akousi „hovorkyňou“ celého projektu je herečky Tori Spelling, ktorá sa po rokoch vráti k postave Donny, tá je doteraz jej najväčším úspechom. Už pred minuloročnými Vianocami sa vyrojili zaručené informácie o tom, že legendárna partička priateľov z nablýskaného predmestia sa znova stretne a svet uvidí ďalšie epizódy seriálu.

Spelling túto informáciu potvrdila a rovnako avizovala príchod takmer všetkých kľúčových postáv. S výnimkou Shannen Doherty, ktorá stále zápasí s rakovinou a Luke Perry aktuálne účinkuje v hite Riverdale a preto jeho účasť v revivalovom projekte bude obmedzená. Herec však prisľúbil, že sa chce objaviť v najväčšom počte epizód.

O celý projekt je veľký záujem, čo len podčiarkuje jeho reálnosť. V ponuke na vysielanie sa predbiehajú celonárodné televízie ABC, FOX, CBS, ale aj streamovacia služba CBS All Access.

Hneď po Vianociach vyšla informácia, ktorá už nebola taká optimistická, ako tá predsviatočná. Fanúšikovia pôvodného seriálu totiž predpokladali, že sa Beverly Hills vráti ako klasický seriál. Ukázalo sa, že to tak nebude. Pôjde o akýsi hybrid klasického seriálu a dokumenty.

Tori Spelling prezradila detaily, vrátia sa obľúbené postavy, pričom herci budú hrať staršie verzie samých seba a všetko budú doprevádzať staré zábery z pôvodného seriálu. Nateraz to vyzerá ako poriadne neprehľadný miš-maš. Tvorcovia však sľubujú atraktívný a nový spôsob tvorby seriálu, ktorý bude ojedinelý, ale o to pútavejší pre publikum.

To, že sa ľady hýbu vpred svedčia aj paparazzi zábery, ktoré zachytili niekdajšie hviezdy opäť pokope a zároveň sa potvrdili informácie, že nakrúcanie je už na spadnutie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beverly Hills 902 10 #oseriáloch