Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšia seriálová klasika je späť v novom šate! Zistite, ktorá to je

Neubehne mesiac bez toho, aby sa do vysielania vrátil nejaký kultový seriál. Ani tento rok nebude výnimkou. O slovo sa hlási Roswell. Tentokrát s podtitulom New Mexico.

15.01.2019 07:00
roswell, roswell new mexico, Foto:
Seriál Roswell je po dvadsiatich rokoch späť, v novom šate.
debata

Ostatné zostáva zachované ako z pôvodného seriálu. Autorka legendárnych Upírskych denníkov sa opäť púšťa do vzťahovej drámy a oprášila námetu niekdajšieho hitu Roswell. Ten sa pred dvadsiatimi rokmi „dožil“ len troch sezón.

V pôvodnom seriáli sa v hlavných úlohách, ako pozemšťanka a jej mimozemská láska, predstavili Shiri Appleby a Jason Behr. Okrem nich si v projekte zahrali napríklad aj Katherine Heigl, Majandra Delfino, Brendan Fehr, Nick Wechsler, William Sadler, Colin Hanks, Emilie de Ravin či Adam Rodriguez.

Roswell však znamenal úspech najmä pre herečku Katherine Heigl, ktorá vďaka nemu naštartovala svoju úspešnú kariéru. Diváci na túto sci-fi drámu nikdy nezabudli. Po dvoch dekádach prichádza druhá šanca uchopiť námet správne a dopriať mu adekvátny nový šat a svetlejšiu budúcnosť.

Po dvoch dekádach sa znova rozohrá najmä príbeh netradičnej lásky medzi človekom a mimozemšťanom. Návštevníci z vesmíru vzali na seba ľudskú schránku a snažili sa zapadnúť. Nie vždy sa im to darilo, vďaka ich schopnostiam. Túžili po jednom, žiť normálny život a nájsť lásku. Čoskoro im však v pätách boli nepriatelia a pokojný život sa zmenil na útek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Roswell #oseriáloch #Roswell: New Mexico