Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Absolútny seriálový omyl pokračuje a stráca hlavnú postavu

Nakrúcanie druhej série novej verzie Dynastie sa rozbehlo len pred pár dňami a už sa vezie na vlne prvého prekvapujúceho škandálu. Najmenej sledovaný seriál minulej sezóny v rámci celonárodných televízií odstavil hlavnú ženskú postavu z ďalšieho deja.

30.08.2018 07:00
dynastia, dynasty, Foto:
Druhá séria Dynastie prinesie prekvapenie a diváci si viac neužíjú pästných súbojov medzi Cristal a Alexis. Herečka Nathalie Kelley (hore) nečakane dostala stopku v seriáli. Ďalej pokračuje len Alexis (Nicollette Sheridan).
debata

Druhá séria Dynastie sa bude musieť zaobísť bez Nathalie Kelley (Cristal), ktorá v pôvodnej verzii seriálu bola s mrchou Alexis hlavným ženským ťahúňom deja a vzájomné verbálne a aj fyzické konfrontácie sa stali legendárnymi. Zdá sa však, že v modernom spracovaní o tieto perly diváci nakoniec prídu. Kelley potvrdila, že prekvapujúco nedostala pozvanie na pokračovanie nakrúcania a nikto z tvorcov, ani televízie jej neoznámil dôvod stopky.

Nakrúcanie už prebieha niekoľko dní v Atlante a podľa slov herečky sa na ňom nezúčastňuje. Záver prvej série priniesol zvrat v podobe horiaceho sídla Carringtovcov a Cristal skončila postrelená uprostred požiaru. Ponúkajú sa dve možnosti, že v druhej sérii bude seriál pokračovať len so stroho oznámeným krutým koncom manželky miliardára Blakea alebo si tvorcovia nechávajú pootvorené dvierka pre ďalší zvrat v neskoršej fáze seriálu.

Bude to smrť? Alebo kóma? Alebo sa nechajú inšpirovať klasickým spracovaním a vrátia Cristal s novou tvárou? Isté je jedno, nová Dynastia bytostne potrebuje hocijakú reklamu, keďže vývoj sledovanosti počas prvej série bol priam katastrofálny. Za normálnych okolností by tento seriál veľmi rýchlo skončil na smetisku seriálových dejín, keďže aj nové spracovanie poriadne pokrivkávalo. Ochrannú ruku nad seriálom drží Netflix, ktorý streamuje nové epizódy a zrejme tam si seriál našiel svoje publikum, keďže je ochotný dotovať seriál, ktorý prostredníctvom televízie pohorel ako fakľa na celej čiare.

Nateraz je záhadou, prečo scenáristi prišli z touto absolútne nelogickou vývrtkou v deji, pretože Cristal patrila k potrebným postávam. Namiesto nej angažovali na plný úväzok herečku Nicollette Sheridan, ktorá v niekoľkých epizódach sa zhostila úlohy Alexis. A zrejme na silu tohto charakteru chcú postaviť záchranu celého seriálu. Lenže divák, ak ešte nejaký zostane, si bude žiadať legendárne pästné súboje medzi ženskými rivalkami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dynastia #oseriáloch #Dynasty