Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Roztomilá mrcha je minulosťou. Vyrovnala sa so smrťou, tá ju prekvapila

Jarná fáza televíznej sezóny štartuje aj v USA a na obrazovky sa dostávajú aj pripravované novinky. Jednou z nich bude Life Sentence s veľkou hviezdou v hlavnej úlohe. Herečka Lucy Hale ako prvá sa púšťa do nového seriálu a to pomerne rýchlo po konci kultových Roztomilých mŕch (Pretty Little Liars).

07.03.2018 07:00
debata
Kedysi hviezdila v seriáli Roztomilé mrchy.... Foto: The CW
life sentence, lucy hale, Kedysi hviezdila v seriáli Roztomilé mrchy. Tejto úlohe dáva herečka Lucy Hale definitívne zbohom. Predstaví sa v novinke Life Sentence.

Na Roztomilých mrchách ešte neusadol prach zabudnutia a okrem ich nového spin-off seriálu sa na televízne obrazovky vracajú aj ich niekdajšie hviezdy. Ako prvá ide skúsiť šťastie herečka Lucy Hale, ktorá pokúsi preraziť s novinkou Life Sentence. Nový seriál je špecifický tým, že stojí za ním nielen ako producentka, ale aj ako autorka námetu. Počas dlhého nakrúcancia mŕch sa mu nemohla venovať, po ohlásení konca sa však naplno pustila do príprav seriálu, v ktorom stvárni diametrálne odlišnú úlohu.

Life Sentence púta pozornosť nielen kvôli samotnej herečke, ale aj témou. Príbeh sa zameria na mladú ženu Stellu, ktorá sa posledných osem rokov pripravovala na vlastnú smrť. Dlhé roky žije s vedomím, že rakovina vyhráva a čoskoro zomrie. Preto poňala život tak, akoby každý deň bol jej posledným. Plnila si sny, cestovala, užívala si. A smrť neprichádzala.

Po rokoch prichádza šok, keď jej lekári oznámia, že jej choroba je preč a ona je zdravá a jej život sa v podstate začína. Stella sa pochopiteľne teší, lenže ona už svoj život akosi prežila a bola zmieraná so smrťou. Tá ju však oklamala. Stella teraz musí nájsť spôsob, ako žiť plnohodnotný život a zariadiť si to, s čím nikdy nerátala – budúcnosťou.

Navyše zistí, že jej doterajší život bol iba pretvárkou. Jej najbližší vytvorili ilúziu dokonalého života, aby zomrela šťastná. Teraz sa už nikto nemusí pretvarovať. Preto Stella zistí, že manželstvo jej rodičov je mŕtve a jej matka je lesbička. Jej sestra je frustrovaná životom, ktorého sa vzdala v prospech rodiny a jej manžela. Jej brat žije v garáži a užíval si ľútosť z blížiacej sa smrti sestry.

K tomu celému sa pridá strach Stellinho manžela, že doterajšie predsteranie dokonalého života a dokonalého manželstva nezvládne robiť po celý život. Pretože život rozhodne nie je dokonalý a plný šťastia, tak ako bola Stella zvyknutá. Hlavnú hrdinku teda čaká kruté vytriezvenie a zmierenie s tým, že sa vracia do bežného sveta plného problémov, hádok, obáv, ale aj nešťastia. Lenže aj medzi problémami sa nájdu kúsky šťastia, o ktoré treba bojovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucy Hale #oseriáloch #Life Sentence