Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Gossip Girl - televízia CW potvrdila 4.sériu!

02.03.2010 10:21
debata

Televízia CW potvrdila 4.sériu!

Intrigy a podrazy z New Yorku budú pokračovať aj v novej televíznej sezóne 2010/2011!

**

Všetci fanúšikovia a pravidelní diváci v týchto dňoch oslavujú, pretože televízia CW na tlačovej konferencii predčasne oznámila, s ktorými seriálmi ráta aj v novej televíznej sezóne, ktorá začne v septembri tohto roka.

Diváci sa dočkajú teda 4.série Gossip Girl a môžu sa pripraviť na ďalšie príbehy z New Yorku. Zároveň nové série dostanú tituly ako The Vampire Diares, 90210, Supernatural. Je prekvapením, že televízia oficiálne neoznámila, že ráta aj s 10 sériou Smallville, ale zjavne si toto rozhodnutie necháva na apríl. Apríl je mesiac, kedy zvyknú televízie oznamovať, s ktorými seriálmi rátajú aj do novej sezóny. Je dosť zaujímavé, že tento rok televízia CW zverejnila svoje rozhodnutie takto skoro.

Zároveň s blížiacim sa koncom dlhej vysielacej prestávky, tvorcovia zverejnila zaujímavé informácie o tom, kto sa v druhej polovici 3.série vráti do seriálu a budú to zaujímavé návraty a určite tieto postavy urobia poriadne rošády v životoch postáv.

Návrat otca Sereny a Erica Van der Woodsenových spôsobí takmer rozklad rodiny. Rodina sa rozdelí na Van der Woodsenovov a Humpreyovcov a jednotliví členovia budú stáť proti sebe.

Chuckovi obráti život naruby jeho mama, ktorú považoval za mŕtvu a navyše sa vráti aj jeho strýko Jack, ktorého nenávidí.

A aby toho nebolo málo, vráti sa aj Georgina, ktorá bude pekne nahnevaná. Koho si vyberie ako obeť tentokrát?

Jenny sa vráti jej zvrátená kamarátka Agnes a bude si užívať moc, ktorú získala Jenny a bude ju podporovať v jej premene na malú mrchu.

3.séria Gossip Girl bude pokračovať 13.časťou s názvom Jenny Full of Grace už 8.marca 2010!

Invázia sa začína!

http://creative.blog.sk/detail-v—ich-navrat-sa-blizi-.html?a=58ad09d63622be9f­1d90759eb4955ec2

debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl