Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Desperate Housewives - skryté tajomstvá sa vynárajú!

11.03.2010 11:12
debata

Skryté tajomstvá sa vynárajú!

Zúfalé manželky pokračujú už túto nedeľu novou časťou!

Skôr než sa začnem venovať dnešnému článku sa chcem ospravedlniť za niekoľkodňovú absenciu, nebolo to síce mojou vinou, ale problém bol na strane poskytovateľa tejto služby, no zdá sa, že teraz je už všetko v poriadku a blog o seriáloch sa môže naplno rozbehnúť aj u tohto „nového“ poskytovateľa. Dúfam teda, že už nenastanú podobné problémy a všetko bude už v poriadku. Zároveň chcem upozorniť aj na linky, kde som pridal už aktuálne trailery k novým častiam seriálov.

Záverom chcem povedať, pre „starých“ čitateľov, ktorí už tento blog poznajú, tak sa môžete pripraviť na nával nových informácií zo sveta seriálov a pre tých nových čitateľov prajem prijemnú zábavu a dúfam, že si blog obľúbia.

A teraz späť k článku!

Televízia ABC minulú nedeľu nevysielala Zúfalé manželky, keďže sa odovzdávali Oscary a tak sme boli zase nútení počkať si na novú časť o týždeň dlhšie. Týždeň však ubehol ako voda a už teraz môžme tešiť na túto nedeľu a novú časť, konkrétne nás čaká už 17.časť 6.série s názvom Chromolume.

A tým, že sa táto séria pomaly uberá ku koncu, tak sa začne aj dej pomaly rozuzľovať, no nebude to príjemné pre každého!

Čo všetko uvidíme?

Lynette je šťastná, že sa Preston po dlhej dobe vracia späť z Európy domov, no jej šťastie nebude trvať dlho. Preston si vezie so sebou malé prekvapenie. Zasnúbil sa totiž s ruskou zlatokopkou. Lynette je hneď podozrivá a nemá v pláne ju udržiavať v rodine. Tradíciou je, že by mala dostať prsteň po babičke, s čím sa Lynette nechce zmieriť a tak kúpi lacný prsteň…

Nový pomocník Bree niečo skrýva a zdá sa, že má svoj plán ako sa stať obľúbeným „synom“. Keď sa Bree dozvie, že býva v prívese, tak je jej Jeremyho ľúto a zahrnie ho ešte väčšou pozornosťou. Jeho plán mu zatiaľ vychádza.

Keď Gaby dozvedela, že Danny letel za Annou do New Yorku neváha ani sekundu a letí za ňou, aby ich rozdelila, netuší však, že to isté má v pláne aj Angie a obe sa tam stretnú. Angie má oprávnené obavy, že ich tajomstvo bude odhalené, keďže Dannyho pravý otec býva v New Yorku. Patrick je ten záhadný muž, pred ktorým Bolenovci už roky sa skrývajú. Čo sa medzi nimi udialo? Zatiaľ nevieme, no všetko sa pomaly dozvieme, keďže Patrick zistí, kde sa Angie nachádza!

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

debata chyba
Viac na túto tému: #DESPERATE HOUSEWIVES (Zúfalé manželky)