Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Desperate Housewives - kto zomrie na konci série?

25.03.2010 09:11
debata

Kto zomrie na konci série?

Koniec 6.série sa nezadržiteľne blíži, kto však neprežije finále série?

Je to už pár dní, čo fanúšikovským svetom zúfalých manželiek hýbe správa, že na konci aktuálnej série nás čaká smrť jednej zúfalej manželky. Bolo to naozaj prekvapivé zistenie, lebo toto tajomstvo sa podarilo dokonale tvorcom utajiť a vlastne všetko sa diváci dozvedeli minulý týždeň v nedeľu po skončení 18.časti, kedy v traileri k novej časti bolo oznámené, že nás čaká bombastické finále s úmrtím jednej zo zúfalých manželiek.

Momentálne televízia ABC opäť dopriala ženám z Wisteria Lane malú prestávku vo vysielaní, ktorá bude trvať do 18.apríla, no potom nás čaká posledných 5 častí aktuálnej série bez prestávky!

Trailer k 19.časti 6.série s názvom Revenge Strikes:

http://www.youtube.com/watch?…

Ktorá postava nás teda opustí?

Kandidátky sú dve. Tak poďme na to!

Hneď môžme vylúčiť postavy Susan, Bree, Lynette, Gaby, táto štvorica hlavných postáv účinkuje od 1.série a ich odchod nie je plánovaný.

Zostáva nám teda Katherine a nová postava tejto série Angie.

Herečka Dana Delany (Katherine Mayfair) bola oslovená televíziou ABC, aby účinkovala v novom seriáli z lekárskeho prostredia Body of Evidence. Nie je vôbec výnimočné, že herci, ktorí účinkujú v seriáloch jednej televízie sa objavia vo viacerých seriáloch, no vždy je na úkor počtu častí, v ktorých sa objavia, keďže je náročné zosúladiť náročné natáčanie. Preto sa volí radšej alternatíva, že herec/herečka účinkuje iba v jednom seriáli. Znamená to, že Katherine opustí Wisteria Lane a bude ona tá, ktorá na konci série zomrie?

Všetkých fanúšikov tejto postavy poteším, vyzerá to tak, že Katherine nezomrie. Autor zúfalých manželiek Marc Cherry pri rozhovore s herečkou povedal, že vždy bude mať otvorené dvere na Wisteria Lane a jej postavu nezabije. Herečka sa preto rozhodla natočiť pilotný diel k novému seriálu Body of Evidence. Sama však poznamenala, že nakoniec nový seriál sa nemusí ani začať vysielať, pokiaľ nezaujme divákov a nakoniec Wisteria Lane sa na Wisteria Lane vráti. No neznamená to, že Katherine bude chýbať na Wisteria Lane. Momentálne natačánie tejto série finišuje a herečka teda bude mať čas natočiť pilotný diel nového seriálu a pokiaľ pohorí u kritikov, skúšobných divákoch a sama televízia uzná, že ho nechce, tak herečka sa stihne pripojiť na natáčanie novej série zúfaliek v auguste a nakoniec nebude absentovať. Všetko teda záleží na tom, ako nový seriál zaujme. O prípadnom definitívnom odchode budem samozrejme aj naďalej informovať. Ak však aj Katherine opustí Wisteria Lane, neprídeme o ňu úplne. Určite bude hosťovať v niekoľkých častiach novej série. Sama herečka Delany poznamenala, že by bolo veľmi milé, keby mohla v niekoľkých častiach sa ukázať a všetkých pozdraviť, trošku rozvíriť hladinu a zase odísť.

Z toho celého vyplýva, že jedinou kandidátkou na smrť je postava Angie Bolen (Drea de Matteo). Bolo by to aj pochopiteľné, keďže Angie prenasleduje otec jej syna, pre ktorým sa 18 rokov skrývala a dokonca zabila človeka, no do väzenia nikdy nenastúpila, keďže stále sa skrýva. Sama herečka potvrdila, že seriál po tejto sérii opúšťa. Marc Cherry sa vyjadril aj k tomuto, sám povedal, že postava Angie bola plánovaná len na 6.sériu, no Angie si získala veľkú obľubu u divákov, tak sa rozhodol, že bude jednať s herečkou o predĺžení zmluvy, no herečka odmietla. Má totiž malé dieťa a chce sa vrátiť späť do New Yorku, kde herečka dlhé roky žije. Konkrétny koniec Angie nechcel Cherry konkretizovať, no smrť je dosť jednoznačný koniec. Príchod otca jej syna, pred ktorým sa skrýva bude teda vyvrcholením jej účinkovania a všetky jej tajomstvá z minulosti budú odhalené a teda blíži sa jej tragický koniec. Čaká nás teda naozaj napínavé finále tejto série!

debata chyba
Viac na túto tému: #DESPERATE HOUSEWIVES (Zúfalé manželky)