Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Gossip Girl - nehanebný BASStard!

31.03.2010 20:45
debata

Nehanebný BASStard!

Už na Veľkonočný pondelok pokračuje 3.séria novou časťou!

Čo všetko bude musieť Blair obetovať pre šťastie Chucka?

Konkrétne nás čaká 17.časť s názvom Inglorious Bassterds a ako sami tušíte, tvorcovia seriálu sa inšpirovali filmom Nehanební bastardi, no museli trošku upraviť názov, aby to sedelo na meno Bass a presne okolo rodiny Chucka Bassa sa bude točiť nová časť. Na Upper East Side sa vrátil Chuckov strýko Jack a ničí všetko, čo mu príde pod ruku. Už v minulej časti vyšlo najavo, že ani návrat matky Chucka nie je čistý a Elizabeth spolupracuje s Jackom, aby obrali Chucka o všetko a odstránili ho z vedenia Bass Industries. Jack sa chce dostať do vedenia spoločnosti od smrti otca Chucka – Barta Bassa. No Chuck ani len netuší, čo sa chystá, je konečne šťastný, s Blair im to klape, mama je späť, neočakáva z tejto strany žiadny podraz. No strýka Jacka netreba podceňovať, postaral sa totiž už o to, aby Chuck odstúpil z vedenia svojho hotela, prenechal vedenie Elizabeth a tým pádom Jackovi vychádzajú plány a čaká na vhodnú príležitosť, aby odstránil Chucka z cesty. No netuší však, že Blair je pre Chucka ochotná spraviť čokoľvek, aby ho ochránila. Nie je tajomstvom, že Jackovi sa Blair vždy páčila a chce dostať aj ju, obetuje sa teda Blair a bude s Jackom, len aby Chuck bol v bezpečí?

Jack rozpúta hru s jednoduchými pravidlami…hru, ktorá žiadne pravidlá nemá.

Podľa zákulisných zdrojov si tvorcovia pre pár Blair a Chuck prichystali veľkú prekážku a bude to znamenať koniec ich vzťahu. Ako je vidieť, koniec je tu a Blair sa obetuje, o čom samozrejme Chuck nebude vedieť…Bude to však definitívny koniec obľúbeného páru?

Navyše malá mrcha Jenny pokračuje vo svojom vojenskom ťažení. Serena chce pre Natea prichystať oslavu, no Jenny to chce prekaziť a získať Natea pre seba a ublížiť tak všetkým naokolo, keďže sa musela rozísť so svojím drogovým priateľom Damienom. Chce len jedno – pomstu, za každú cenu. No Jenny, ktorá celú 3.sériu len provokuje sa zapletie ešte do väčších problémov ako boli drogy, než táto séria skončí. Čo to však bude, tvorcovia nechcú prezradiť. Hovorí sa, že niektorá z postáv do konca série otehotnie. Odpoveď by sme sa mali dozvedieť až vo poslednej časti aktuálnej série. Bude to Jenny?

Vzťah Dana a Vanessy naberá na obrátkach, no objaví sa prekážka, ktorú bude ťažké prekonať. Je ich vzťah už tak pevný, že zvládnu čokoľvek?

Zároveň autor seriálu Josh Schwartz na svojom Twitteri uviedol, že konečne si pozrel finále 3.série a posledných 5 minút nás, pravidelných divákov a fanúšikov tohto seriálu, posadí na riť a nebudeme sa vedieť dočkať septembra, kedy odštartuje 4.séria. Posledná časť 3.série je naplánovaná v závere mája.

3.séria Gossip Girl pokračuje už v pondelok 5.apríla 17.časťou s názvom Inglorious Bassterds!

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl