Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Gossip Girl - opustí malá mrcha mesto?

17.04.2010 13:29
debata

Opustí malá mrcha mesto?

Koniec série sa nám nezadržiteľne blíži!

Už 17.mája skončí 3.séria!

Ostatné dve časti 3.série Gossip Girl priniesli veľa zaujímavého, malá mrcha Jenny skončila s distribúciou drog, no zamerala sa na zničenie vzťahu Sereny a Nate-a a veľmi sa jej to darí. Zažili sme aj svadbu, služka Dorota si vzala šoféra Váňu a to najdôležitejšie, Chuck a Blair sa rozišli. Chuck vymenil Blair za hotel a tak sa zbavil svojho pomstychtivého strýka Jacka, získal späť svoj hotel, no stratil niečo omnoho cennejšie. Lásku. Blair mu nie je ochotná odpustiť. Bude to definitívny koniec ich vzťahu?

Navyše Chucka opustila vlastná matka, o ktorej si celý život myslel, že mŕtva. Spolčila sa totiž s jeho strýkom Jackom a obrali Chucka o hotel. No materinská láska bola asi silnejšia a Elizabeth nemala žalúdok sa pozerať, ako Jack ničí jej syna. Tak zbalila a utiekla z New Yorku. Dan a Vanessa začali spolu oficiálne chodiť a podarilo sa im prekonať aj začiatočné problémy.

Momentálne má seriál v Amerike malú vysielaciu prestávku, na obrazovky sa vráti už 26.apríla, svojou 19.časťou s názvom Dr. Strangeloved.

V novej časti konečne uvidíme otca Sereny a Erica Van der Woodsenovcov, no bude to šťastné rodinné stretnutie? Aký je vlastne ich otec? Dan sa dozvie neprijemné správu, bude sa to týkať jeho prihlášky na nové štúdium? Nate a Serena majú stále väčšie problémy vo vzťahu, za ktoré môže len a len Jenny, ktorá ich vzniesla svojou manipuláciou.

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

Ako som už naznačil v nadpise, tak sa v seriáli udeje menšia zmena. Herečka a speváčka Taylor Momsen (Jenny alias malá mrcha Jenny) sa totiž neobjaví vo 4.sérii. Nebude to však v celej, určite sa neukáže v úvodných niekoľkých častiach novej série, ktorá odštartuje v septembri tohoto roku.

Dôvod je veľmi jednoduchý, Taylor sa úspešne rozbehla aj spevácka kariéra a chystá aj svoje turné po Amerike a tak sa nemôže zúčastniť natáčania niekoľkých častí novej série.

Tvorcom navyše neúčasť herečky vyhovovala do deja seriálu a tak Jenny v poslednej časti 3.série odsunú do úzadia. Samozrejme urobí niečo zlé a nenechá svojej povesti malej mrchy nič dlžná. Otázkou teraz je, koľko častí bude Momsen preč. Tvorcovia to zatiaľ nevedia presne špecifikovať a nevie to ani samotná herečka. Len aby sa nestalo to, čo sa stalo aj v seriáli Grey's Anatomy. Herečka Katherine Heigl požiadala o uvoľnenie zo seriálu na 5 častí, aby sa mohla venovať viac rodine a koniec všetci poznáme. A tí, ktorí nie, tak len pripomínam, že nakoniec sa herečka rozhodla opustiť seriál úplne. Bude sa história opakovať aj v Gossip Girl? Opustí malá mrcha seriál úplne?

debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl