Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Gossip Girl - Belles de Jour!

13.09.2010 12:22
debata

Belles de Jour!

Už dnes večer štartuje dlhoočakávaná 4.séria!

Viac ako 4 mesačná prestávka medzi sériami sa dnešným večerom konečne končí a všetci nedočkavci už o niekoľko hodín budú mať možnosť si pozrieť úvodnú epizódu 4.série Gossip Girl. Televízia CW postupne uvádza nové série svojich seriálových hitov, minulý týždeň to bol seriál The Vampire Diaries, ktorého 2.séria sa uviedla viac ako výborne, uvidíme ako sa bude dariť Gossip Girl, keďže televízia zámerne spúšťa nové série o pár dní skôr ako ostatné väčšie televízie, aby sa jej seriálové hity nedostali do premiérovej konkurencie silnejších seriálov.

Dnešná časť sa volá Belles de Jour a už podľa názvu asi tušíte, že úvod novej série sa bude odohrávať dosť ďaleko od domovského New Yorku, po letnej prestávke sa ocitneme v centre módy a romantiky, teda v Paríži, kde Serena a Blair trávia svoje leto, ďaleko od domova v New Yorku, kde sa im stalo toľko zlého a teraz si užívajú bezstarostný život, no nič netrvá večne.

Blair si síce myslela, že tisícky kilometrov jej pomôže zabudnúť na Chucka Bassa, ktorý jej v závere 3.série zlomil srdce, no nech si myslí, čo chce, nepodarilo sa jej to. Kvôli tomu sa z nej opäť stala zatrpnknutá a zlá Blair, ktorú sme poznali najmä v 1.sérii. Blair však netuší, že Chuck bol postrelený v závere predchádzajúcej série a že takmer prišiel o život. Chuck sa po tomto incidente zmenil a je z neho nový človek, no jeho premenu mu nikto neverí, keďže spáchal, tak veľa zlého. Blair však veľmi trpí. Opak je Serena, ktorá si užíva život v Paríži plnými dúškami, nákupy, prechádzky a náhodné flirty v baroch, nechce myslieť na to, čo bude, keď sa vráti do New Yorku. Tiež ju však odsúnuté problémy dobehnú. Raz sa bude musieť rozhodnúť, či sa vráti k Nateovi alebo k Danovi. Jej dilemu však vyrieši Nate, ktorý si celé leto užíval s rôznymi dievčatami z Chuckovho tajného diára.

Avšak ako sa zdá, Natea postretne veľká láska v podobe Juliet (Katie Cassidy), bude s ňou chodiť viac ako polovicu novej série. Dan má však problémy, o ktorých Serena nevie. Rýchly návrat mrchy Georginy vo finále minulej série mu priniesol len samé problémy, keďže Danovi nahovorila, že dieťa, ktoré čaká je jeho po tom, ako na začiatku 3.série prežili spolu veľmi krátky románik. Dan celé leto sa teda staral o dieťa, ktoré nemusí byť jeho a Georgina si užívala bezstarostný život, čo však skrýva?

V apartmáne Lily a Rufusa Humpreyhovcov panuje zatiaľ pokoj, Rufus je spokojný, že jeho dcéra Jenny po všetkých intrigách sa rozhodla odísť na čas k mame a Dan má usporiadaný život, teda aspoň si to myslí. Lily je tiež rada, že Serena si užíva pohodové leto a Eric je tiež spokojný. Zdá sa, že krehká bublinka vzájomnej idylky zatiaľ drží. Trhlinky začne dostávať, keď sa objaví téma Chuck Bass, Rufus je na Chucka veľmi nahnevaný a nechce mu odpustiť, čo spravil Jenny, Lily je zmätená, keďže je to jej nevlastný syn, no je veľmi sklamaná ako sa Chuck zachoval.

Našťastie veľa času im zaberá príprava zaujímavého podujatia Fashion's Night Out, čo odsúva ich problémy, no viete ako to býva, keď sa problémy neriešia, ale len odsúvajú na neskôr…objavia sa znova v tom najnevhodnejšom ča­se!

Na záver ešte jedna dôležitá správa zo zákulisia seriálu. Je oficiálne potvrdený návrat jednej z hlavných postáv. Malá mrcha Jenny sa vráti späť až v druhej polovici 4.série, teda natrvalo ju uvidíme až v roku 2011, no ešte predtým sa objaví v jednej časti tento rok a to konkrétne v časti číslo 6, no nebude to príjemný návrat…

http://www.youtube.com/watch?…

Čítajte blog o seriáloch v novom formáte aj na hobbyportal.sk!

Seriálové novinky prichádzajú!

http://www.hobbyportal.sk/umenie/serialy/

debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl