Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Gossip Girl - vojna plná intríg sa môže začať…pridáte sa?

04.10.2010 09:57
debata

Vojna plná intríg sa môže začať…pripojíte sa?

Už dnes večer pokračuje 4.séria Gossip Girl!

Kto si myslel, že seriál Gossip Girl po trošku nezaujímavej 3.sérii stratil definitívne dych, tak sa veľmi mýli. Tvorcovia ako sa zdá sa poučili zo svojich chýb, načo ich upozorňovala aj samotná televízia the CW a konečne priniesli zaujímavý príbeh, čo potvrdzujú svojím súhlasom kritici, no aj diváci.

Hlavná zápletka po štarte série v úvode septembra sa točí okolo tajomnej Juliet, ktorá vtrhla na Upper East Side s plánom ako zničiť Serenu, nikto však nevie, kto je Juliet a prečo to chce spraviť. Isté však je jedno, že má zmapované životy všetkých, prostredníctvom stránky Gossip Girl, že by jej dokonca pomáhala sama Gossip Girl? Do seriálu sa po dlhej dobe vrátil príbeh, ktorý nás bude sprevádzať celo sériou a navyše spracovanie je veľmi dobré a z časti na časť sú diváci viac zvedaví, čo bude ďalej!

Pomaly, ale iste sa však Juliet zamotáva do svojho plánu, zamilovala sa totiž do Natea, čo samozrejme neočakávala, no plán pomsty musí pokračovať…čo prinesú nové časti?

Dnes večer nás čaká 4.časť 4.série s názvom Touch to Eva.

Už názov naznačuje, že dej sa bude točiť hlavne okolo Evy, čo je Chuckova nová priateľka z Paríža. Eva začína vidieť Chuckov „starý“ svet, teda plný zla a intríg, ktoré mu neboli cudzie a teraz po návrate do mesta a jeho povahovej zmene sa k nemu všetci správajú tak, akoby sa nič nestalo. Eve je jasné, čo je Chuck za človeka, no asi jako jediná mu verí, že sa naozaj zmenil a toho dobrého človeka nehrá. Navyše už videla aj pravú tvár Blair a Blair rozpúta novú vojnu medzi ňou a Chuckom. Bude to vojna plná intríg a ohovárania, na ktorej konci Eva odíde späť do Paríža, lebo neznesie taký život. To Chucka zlomí a bude chcieť zobrať Blair všetko a zničiť ju. Stane sa z neho opäť zlý Chuck?

Chuckovi je jedno, že to Blair evidentne robí kvôli zlomenému srdcu, nemôžu mu totiž odpustiť, že sa vyspal s Jenny, čo mimochodom Blair nikomu nepovedala. Preto Chuck neváha a vytiahne vo vojne najťažší kaliber. Samotnú Jenny. Zariadi jej totiž prácu u Parsons. Je tu však problém, Jenny sa musí vrátiť do New Yorku, čo sama nechce, odišla dobrovoľne, po tom všetkom, čo spôsobila, no je to naozaj lákavá ponuka a tak súhlasí a Jenny uvidíme už 6.časti 4.série. Následne však Jenny opäť odíde a naplno sa herečka Taylor Momsen vráti v druhej polovici série. Tento krátky návrat však Blair spôsobí veľkú ujmu, keďže Jenny sľúbila, že ak sa ešte niekedy vráti, tak ju zničí, vyzerá to tak, že zostane iba pri vyhrážkach. Prítomnosť dievčaťa, ktoré spôsobilo Blair toľkú bolesť ju zlomí, no nie nadobro. Vojna sa neskončí len tak ľahko…

Chcete mať všetky seriálové informácie o kúsok bližšie k sebe?

Nechcete prísť o žiadnu seriálovú novinku?

Chcete lepšie komunikovať s autorom blogu?

Chcete sa podeliť o svoje návrhy, prípadne chcete navrhnúť autorovi seriál, o ktorom by mohol písať?

Budem rád, ak sa pridáte a spoločne tak vytvoríme novú, jednoduchšiu formu komunikácie!

Tak neváhajte a pridajte sa na facebook!

Trvalý odkaz na facebook nájdete už aj v linkoch!

Navyše Nate začne podozrievať Juliet, že má nejaké tajomstvo a poslanie, s ktorým prišla na Upper East Side. Neváha a hneď sa o tom bude chcieť porozprávať, Juliet bude zmätená, no nejako sa jej podarí vyhovoriť, jej plán predsa musí pokračovať!

Na druhej strane mostu, teda v Brooklyne Dan prežíva ťažké obdobie. Vysvitlo, že Milo nebol jeho syn a po návrate Georginy, ktorá si ho vzala preč je smutný. Na Mila si zvykol, staral sa oňho niekoľko mesiacov s tým, že je jeho otec. Teraz je sám vo veľkom byte a nevie, čo so sebou. Začne mu viaznuť aj vzťah s Vanessou, uvedomí si, že jeho pozvanie, aby sa k nemu nasťahovala nebolo až tak úprimné ako si myslel a že stále miluje Serenu, ktorá stále váha medzi ním a Nateom. Dan sa rozíde s Vanessou nadobro už v 5.časti, no na to Serena?

Serena síce povie Nateovi, že chce byť s ním, no ten ju odmietne, keďže chodí s Juliet a samotná Juliet bude ešte viac nenávidieť Serenu. Bojí sa totiž, že by sa Nate nakoniec mohol k nej vrátiť. Musí sa Sereny zbaviť a už v 5.časti rozpúta proti Serene novú kampaň jako ju zdiskreditovať na vysokej škole, to je asi jediné miesto, kde je Serena jako tak spokojná. Prostredníctvom Gossip Girl začne šíriť informácie z jej súkromia a budú to dosť intímne informácie. Vypudí Serenu aj Kolumbíjskej univerzity?

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl