Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Desperate Housewives - ako by ste vysvetlili dieťaťu, že nie je vaše?

13.10.2010 12:16
debata

DESPERATE

HOUSEWIVES

S E A S O N 7

Ako má rodič vysvetliť dieťaťu, že nie je jeho?

Čo prinesú nasledujúce týždne na Wisteria Lane?

Televízia ABC už túto nedeľu pokračuje novou časťou 7.série Desperate Housewives (Zúfalé manželky), čaká nás už 4.časť s názvom The Thing That Counts in What's Inside.

Nová séria rozpútala na Wisteria Lane kontroverzné témy. Autor seriálu Marc Cherry si pripravil na túto sériu ústrednú tému v podobe vymenených detí a nikto však netušil, že celá zápletka bude vyzradená už v úvodnej časti série a postavy sa budú musieť počas celej série s touto situáciou vyrovnať. Nakoniec vyšlo najavo, že pred rokmi vymenili dve dievčatká a jednou z nich je Juanita Solis!

Prvý sa to dozvedel Carlos, keď zástupca nemocnice prišiel za ním, aby mu uzrejmil túto situáciu, najprv to nechcel povedať Gaby, no táto ťažoba je príliš ťažká, aby ju niesol sám, teraz Solisovci veľmi trpia, pretože si nevedia predstaviť, že by Juanitu mali poslať jej biologickým rodičom, pretože ju milujú ako vlastnú, no hlavne Gaby zožiera myšlienka, že niekde tam vonku je jej biologická dcéra, chce vedieť ako žije, ako vyzerá. Zatiaľ nedošlo na tému, že by si deti vymenili, ale časom budú musieť aj túto otázku vyriešiť, keďže Gaby poprosila svojho suseda právnika Boba, aby našiel rodinu, kde žije ich dcéra. Carlosa to veľmi rozčúli, pretože teraz môžu požadovať, aby Juanitu vrátili jej biologickej rodine a nech to znie akokoľvek, Carlos sa Juanity nechce vzdať.

Susan sa rozhodla riešiť zlú finančnú situáciu, zamestnala ju suseda Maxine, ktorá prevádzkuje stránku, na ktorej sporo odeté ženy upratujú svoje byty. Nie je to žiadna erotická stránka, existujú aj muži, ktorí si radi zaplatia za pár pohľadov na upratujúce ženy a Susan sa veľmi rýchlo stala najobľúbenejšou ženou na stránke, čo jej prináša slušné obnosy peňazí. Svojmu mužovi Mikeovi stále tvrdí, že peniaze sú z predaja šperkov, ktoré sama vyrába. Susan chce rýchlo vyplatiť dlžoby, aby sa čo najskôr mohla vrátiť späť na Wisteria Lane a vystrnadiť Paula Younga zo svojho domu, ktorý mu prenajala.

Lynette má plné ruky práce s novým dieťaťom a teraz aj s manželom Tomom, ktorý trpí popôrodnými depresiami. Áno, aj muži môžu trpieť týmito depresiami a Lynette musí Toma presvedčiť, že nimi netrpí. Všetko sa skomplikuje, keď k nim na malú návštevu príde Lynettina kamarátka z vysokej školy Renee Perry. Vysvitlo, že sa jej rozpadlo manželstvo a že nemá kam ísť. Kúpi si teda dom, kde kedysi bývala Edie Britt. Je to naozaj veľká symbolika, keďže Renee je Edie veľmi podobná, čo sa týka životného štýlu a už čoskoro začala úradovať na Wisteria Lane. Dostala sa do konfliktu s Bree, ktorú opustil jej manžel Orson a teraz sa Bree zahľadela do svojho opraváka Keitha (Brian Austin Green). No Keith sa páči aj Renee a tak na predmestí sa rozpútal malý boj o opravára. Kto zvíťazí?

Chcete mať všetky seriálové informácie o kúsok bližšie k sebe?

Nechcete prísť o žiadnu seriálovú novinku?

Chcete lepšie komunikovať s autorom blogu?

Chcete sa podeliť o svoje návrhy, prípadne chcete navrhnúť autorovi seriál, o ktorom by mohol písať?

Budem rád, ak sa pridáte a spoločne tak vytvoríme novú, jednoduchšiu formu komunikácie!

Tak neváhajte a pridajte sa na facebook!

Trvalý odkaz na facebook nájdete už aj v linkoch!

V najnovšej časti uvidíme pokračovanie súboja medzi Bree a Renee. Bree sa však nechce vzdať mladšieho zajačika. Renee so svojou mierne povrchnou povahou si pohnevá aj Gaby, keďže zistí, že ešte ako modelka si Gaby nechala plasticky upraviť nos, čo samozrejme povie všetkým na ulici a puritánske okolie začne Gaby odsudzovať. To je zlý začiatok kamarátstva medzi Gaby a Renee. Nikto však netuší, čo Gaby prežíva, nikomu však nepovedala o vymenených deťoch.

Susan má problém. Jej kariéra na internete sa rozbieha omnoho viac ako si myslela a internetová spoločnosť si dala spraviť bilboard s jej tvárou. Susan nemôže dovoliť, aby jej malé tajomstvo, ktorým tak slušne zarába sa dozvedelo celé okolie…

Gaby neunesie to ťažké tajomstvo a tak sa zdôverí aspoň svojím najbližším priateľkám, tie sú v mimoriadnom šoku…

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

Ste zvedaví, čo bude ďalej, máme tu aj zaujímavé informácie zo zákulisia nasledujúcich častí, konkrétne častí číslo 5 a 6!

5.časť nesie názov Let Me Entertain You, bude odvysielaná 24.10.. Pozrieme sa pokračujúcu kariéru Susan, ktorá tentoraz bude visieť na vlásku. Jej šéfka ju požiada, aby sa viac venovala jednému zo sponzorov, čo Susan rázne odmietne, čo Maxine veľmi nahnevá. Susan sa bude mať strach, aby ju nevyhodila, ohrozila by tak splácanie pôžičiek a tak návrat Susan a jej rodiny na späť na Wisteria Lane. Taktiež bude pokračovať súboj medzi Gaby a Renee, keďže obidve navzájom začnú po predmestí šíriť rôzne klepy. Renee pomaly sa vzdá myšlienky na Keitha, ktorého získala Bree. Tá je vyčerpaná z nového milenca, ktorý má veľký sexuálny apetít. Lynette má starostí plnú hlavu starosťou okolo rodiny, k tomu aj Tom ešte zavolá jeho mamu, aby sa starala o najmenšiu dcérku. Lynette to veľmi rozčúli, keďže s Tomovou mamou nemusí a navyše Tomova mama nie je zdravotne v poriadku, čo však výjde na povrch neskôr. Gaby návštívi rodinu s jej biologickou dcérkou Grace…

V 6.časti s názvom Excited and Scared, bude odvysielaná 31.10. a na Wisteria Lane idú obyvatelia oslavovať Halloween. Kariéra Susan sa prevalí a tak musí všetko povedať Mikeovi, ktorý je na jednej strane šokovaný, no na druhej strane je dojatý, čo všetko bola ochotná Susan spraviť, aby pomohla splatiť Mikeove dlžoby.

Lynette si začína všímať problémy s pamäťou Tomovej matky, je jej jasné, že ešte sa bude musieť starať aj o ňu a že nebude ona práve to výpomocou, prečo ju Tom zavolal. Lynette je zo všetkého vyčerpaná.

Svoje tajomstvá má aj Keith. Počas osláv Halloweenu sa ich Bree sprostredkovane dozvie. Paul Young chce oživiť svoj vzťah so svojou ženou Beth. Celé ich manželstvo je celé divné a Paul pomaly začne rozbiehať svoj plán, s ktorým sa vrátil na Wisteria Lane!

Gaby sa neprimerane začne zaujímať o malú Grace, čo začne by podozrivé aj malej Juanite, ktorá začne niečo tušiť. Ako by ste si vysvetlili vy 8 ročnému dieťaťu, že nie je ich a že v nemocnici sa stal chyba a že jej biologickí rodičia žijú inde?

debata chyba
Viac na túto tému: #DESPERATE HOUSEWIVES (Zúfalé manželky)