Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Gossip Girl - malá mrcha hlási aktívnu účasť vo vojne!

25.10.2010 12:59
debata

Malá mrcha hlási účasť vo vojne!

Po krátkej prestávke sa už dnes večer vracia Gossip Girl s novou časťou a jedným návratom!

Po týždňovej vysielacej prestávke sa už dnes večer vracia na televízne obrazovky televízie the CW Gossip Girl s novou časťou s názvom Easy J a čaká nás jeden návrat jednej z hlavných postáv – Jenny Humphfrey alias malá mrcha Jenny hlási návrat na Upper East Side v rámci intrigánskej vojny medzi Chuckom Bassom a Blair Waldorf.

Týmto krokom chce Blair definitívne ublížiť a ukázať jej, že sa s ním nemala zahrávať a vyhnať jeho milovanú Evu z New Yorku. Je odhlodlaný zobrať jej všetko na čom jej záležalo a tak jej robí problémy v škole, no tam sa ukázalo, že Blair vládne železnou rukou, tak už dnes vytiahne zbraň najťažšieho kalibru a samotnú Jenny.

V závere 3.série sa totiž Chuck vyspal s Jenny a podviedol tak Blair, ktorá sa mu rozhodla odpustiť všetky prehrešky, ktoré spáchal voči nej, to však netušila, čo spravil. Po prevalení jeho zrady vyhnala Jenny z New Yorku a prisahala jej, že pokiaľ sa niekedy vráti, tak ju zničí. Jenny si uvedomila všetky svoje intrigy a zlo, ktoré napáchala a rozhodla sa načas odísť k mame. Blair však nikomu nepovedala, čo spravil Chuck a všetku bolesť drží v sebe a práve návrat Jenny môže Blair definitívne položiť na kolená a na to sa Chuck spolieha, preto vybavil Jenny pohovor u presláveného Tima Gunna, ktorý by jej mal zabezpečiť prácu módnej návrharky a vrátiť tak Jenny prácu, na ktorú počas svojho intrigovania aj zabudla.

Táto práca by znamenala definitívny návrat Jenny do New Yorku, čo by sa Blair určite nemalo páčiť.

Chcete mať všetky seriálové informácie o kúsok bližšie k sebe?

Nechcete prísť o žiadnu seriálovú novinku?

Chcete lepšie komunikovať s autorom blogu?

Chcete sa podeliť o svoje návrhy, prípadne chcete navrhnúť autorovi seriál, o ktorom by mohol písať?

Budem rád, ak sa pridáte a spoločne tak vytvoríme novú, jednoduchšiu formu komunikácie!

Tak neváhajte a pridajte sa na facebook!

Trvalý odkaz na facebook nájdete už aj v linkoch!

V súvislosti s návratom Taylor Momsen sa objavili aj informácie bulvárneho charakteru, že tvorcovia sú pohoršení, ako sa herečka prezentuje počas svojich speváckych vystúpení. Momsen je totiž frontmankou hard-rockovej skupiny a v poslednej dobe sa v Amerike rozbehla aj jej spevácka kariéra s čím súvisí aj jej absencia v seriáli, no problémom je, že sa prezentuje viac vyzlečená ako oblečená a minulý týždeň to vyvrcholila, keď na jednom vystúpení spievala hore bez a to má iba 17 rokov. Tvorcovia sú údajne teda veľmi znepokojení jej novým imidžom provokatívnej hviezdy, jej štýl obliekania si vydupala aj do seriálu, kde chodí v outfitoch pripomínajúcich skôr „sociálne pracovníčky na výpadovke“ a keďže seriál sledujú najmä mladšie ročníky nedáva tým dobrý príklad.

Objavili sa už aj informácie, že sa jej účinkovanie malo 4.sériou skončiť, pokiaľ bude pokračovať v prezentovaní samej seba ako pouličnej dominy. Natrvalo sa Momsen do seriálu vráti v druhej polovici 4.série, dnes večer nás čaká iba jej krátky návrat, no nie je vôbec vylúčené, že záver 4.série bude pre Jenny osudný a tvorcovia sa rozhodnú herečku zo seriálu vyhodiť, nebolo by to vôbec žiadne paradox, asi neexistuje nejaký seriál, kde sa počas vysielania tvorcovia nestotožnili s nejakým hercom alebo herečkou a jednoducho sa postavy zbavili. Uvidíme teda, čo prinesú nasledujúce týždne.

Zároveň sa objavili aj zaujímavé informácie zo zákulisia seriálu. Vojna medzi Chuckom a Blair prinesie zaujímavé zvraty do ich životov a to už budúci týždeň v časti nazvanej War at the Roses, kde by sme sa mali dočkať naozaj veľa iskrenia a následne aj divokého sexu medzi Chuckom a Blair. Toto vojnové ťaženie ich natoľko nabudilo, že si aspoň užijú, keď Blair odmieta byť s Chuckom. Zdá sa vám to čudné? Vo vzťahu Chucka a Blair je naozaj mnoho nevysvetiteľných spojení.

Vyzerá to tak, že Serena je znova zamilovaná! Koľkýkrát to je už zbytočné počítať. Odpútala sa od Dana a Natea a jej nový objav sa volá Colin, je ním taká nadšená, že ho predstaví aj svojej mame Lily, tá je šťastná, že Serena po dlhej dobe našla šťastie. Netuší však, že Juliet je pripravená na ďalší krok v pomste celej Sereninej rodine a jej samotnej. Výjde na povrch informácia, že brat Juliet Ben, ktorý sedí vo väzení je nejako spojení s minulosťou Sereny, ešte z doby, kedy seriál nezačal mapovať životy na Upper East Side, no jej rodina s ním nepekne vyzametala a teraz sa chce pomstiť.

Čo sa však naozaj stalo, sa zatiaľ nedozvieme, no Juliet musí svoju pomstu uskutočniť, čo najskôr, keďže kruh podozrení okolo nej sa začne uzatvárať. V 8.časti s názvom Juliet Doesn't Live Here Anymore čaká Juliet veľa problémov, Nate sa totiž dozvie tajomstvo, ktoré skrýva a ona tak musí rýchlo vymyslieť nejaké klamstvo, aby všetkých presvedčila, že nie je žiadna klamárka, zároveň sa konečne dočkáme aj konca vojny medzi Chuckom a Blair, rozhodnú sa spoločne, že je načase nechať minulosť minulosťou a skoncovať so svojimi pomstychtivými hrami. Aké dospelé! Dočkáme sa teda konečne, že Blair odpustí Chuckovi a dá tak ich vzťahu ďalšiu šancu?

Na záver si pozrite trailer k dnešnej časti a sneak peek video!

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

Sneak peek video:

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

Čítajte blog o seriáloch v novom formáte aj na hobbyportal.sk

Seriálové novinky pre mesiac október sú už pre vás pripravené!

debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl