Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Gossip Girl - aké nevšedné spojenectvá prinesie vojna?

29.11.2010 10:30
debata

Aké nevšedné spojenectvá prinesie intrigánske ťaženie?

Po krátkej prestávke sa už dnes večer vracia Gossip Girl s novou časťou! Prvá polovica 4.série sa chýli ku koncu!

Po týždňovej vysielacej prestávke sa už dnes večer vracia na televízne obrazovky televízie the CW Gossip Girl s novou časťou s názvom Gaslit a intrigánska vojna proti Serene, ktorú rozpútala Juliet naberá na obrátkach, je jasné, že už čoskoro príde koniec a vítaz bude len jeden.

V ostatne novembrovej časti sme mali možnosť vidieť nečakané spojenectvá proti Serene. Juliet bola už zúfalá a tak povolala na pomoc Jenny, ktorá veľmi ochotne pricupitala na pomoc, aj keď má zákaz vstúpiť do mesta. Je jasné, že Jenny sa vôbec nezmenila a stále to je malá mrcha, ktorá sa vie iba mstiť. Prekvapujúce bolo pripojenie Vanessy, ktorá má dosť Sereny a jej privilegovanému postaveniu, navyše na ňu žiarli.

Na halloweenskej párty však Jenny a Juliet rozpútali hru, na ktorej sa Vanessa nechcela zúčastniť, no nebolo už úniku.

Juliet a Jenny sa vydávali za Serenu a medzi Dana a Natea vrazili pomyselný kôl, aby už nikdy nedali Serene šancu, odhalili skryté tajomstvá Blair, že tajne opäť chodí s Chuckom a tým sa jej zavreli dvere do prestížneho, prominentného klubu a zároveň sa Juliet podarilo ešte jedno víťazstvo a to dostať Serenu z vysokej školy. Všetci si však mysleli, že za všetkým stojí Serena, no úbohá Serena ležala omámená v taxíku. Juliet naozaj nemá zábrany, keď ide za svojím cieľom. Jenny teda opäť dokázala, že sa nemieni zmeniť, ani po tom všetkom, čo spravila a prežila a teraz spokojne môže opäť odísť k matke do Hudsonu, zatiaľ čo Serene budú všetci obviňovať.

Zdá sa však, že niekto predsalen Serene verí a onedlho jej príde na pomoc. Celá veľká zápletka prvej polovice 4.série sa rozuzlí presne 6.decembra, kedy televízia the CW odvysiela 11. a záverečnú časť pre tento rok s názvom The Townie.

No dnes večer sa musí na veľké vyvrcholenie pripraviť „pôda“. Serena sa prebudí u Juliet v byte a jediné, čo ju napadne, je zavolať Danovi a požiadať ho o pomoc, keďže nevie, čo všetko sa stalo. Dan stále niečo k Serene cíti, aj keď si je vedomý, čo všetko „akože“ Serena spôsobila. Postupne si však uvedomí, že Serena je naozaj vo všetko nevinne a že za všetkými intrigami stojí niekto iný.

Pozrite si trailer na dnešnú časť:

http://www.youtube.com/watch?…

Chcete mať všetky seriálové informácie o kúsok bližšie k sebe?

Nechcete prísť o žiadnu seriálovú novinku?

Chcete lepšie komunikovať s autorom blogu?

Chcete sa podeliť o svoje návrhy, prípadne chcete navrhnúť autorovi seriál, o ktorom by mohol písať?

Budem rád, ak sa pridáte a spoločne tak vytvoríme novú, jednoduchšiu formu komunikácie!

Tak neváhajte a pridajte sa na facebook!

Trvalý odkaz na facebook nájdete už aj v linkoch!

Ako som už naznačil, veľká zápletka prvej polovice 4.série sa uzatvára a to znamená, že nás opustia nejaké postavy. Prvou postavou bude nová intrigánka Juliet, ktorá do seriálu priniesla naozaj nový, svieži vietor, no tvorcovia seriálu už počas príprav novej série deklarovali, že pre Juliet majú vyhradený presný počet epizód, po ktorých seriál opustí, čo je veľká škoda. Diváci a aj kritici tvrdia, že Juliet by sa do seriálu veľmi hodila a oživila ho. Juliet dáme zbohom už budúci týždeň, v poslednej časti naplánovej pre tento rok, čo znamená, že keď sa Gossip Girl vráti v roku 2011 s novými časťami, Juliet tam už nebude a začne nová zápletka s novými postavami. No ešte skôr ako odíde nám Juliet naozaj ukáže neskutočné veci, no proti Blair nebude mať šancu. Toto nemilosrdné ťaženie proti Serene spôsobí, že sa objaví ďalšie nové spojenectvo, ktoré by nikto nečakal a tým je Dan a Blair. Dan si uvedomí, že sa všetkým stojí Juliet a že ju treba rýchlo zastaviť, keďže už napáchala veľa škôd a tak požiada Blair, aby mu pomohla Juliet definitívne dostať z mesta.

Blair samozrejme neváha a aj keď je prekvapená, že práve Dan si chce zašpiniť ruky, tak samozrejme pomôže. Ako sa však tejto dvojici podarí Juliet vyhnať z mesta sa nevie. Tvorcovia túto skutočnosť úskostlivo taja, aby diváci neprišli o prekvapenia, ktoré prinesie budúcotýždňová čas­ť.

No v dnešnej časti nohy na ramená vezme opäť Jenny. Tej je jasné, že sa nad ňou sťahujú mračná a že ju môže všetci odhaliť, tak rýchlo utečie preč z města, aby sa vyhla podozreniu.

Mnohí diváci si oddýchnu, keď Jenny zase zmizne. Je známe, že svojím imidžom, ktorým sa momentálne prezentuje stratila veľa fanúšikov a aj tvorcovia sa netaja tým, že im prekážajú maniere mladej hviezdy a preto sa rozhodli, že v 4.sérii predĺžia jej absenciu. Pôvodne sama herečka Taylor Momsen požiadala tvorcov, aby načas jej postavu zo seriálu vynechali, keďže z časových dôvodov sa nemohla zúčastniť na natáčaní a tak jej vyhoveli a jej účasť osekali na minimum a tak Jenny sa zatiaľ objavila iba v 3.častiach aktuálnej série.

Pôvodne tvorcovia tvrdili, že Jenny sa naplno vráti v druhej polovici 4.série, teda hneď na začiatku roka 2011 a ako sa zdá, udeje sa presný opak. Bolo oznámené, že postava Jenny minimálne do 15 alebo 16 časti sa vôbec neobjaví a ďalšie dejová línia s jej postavou je otázna. Zdá sa teda, že Jenny ostane v Hudsone o trochu dlhšie. Nie je však tajomstvom, že tvorcovia herečke pohrozili, že pokiaľ neupraví svoje prezentovanie sa na verejnosti, tak ju zo seriálu odstránia, herečka a momentálne aj speváčka samozrejme neposlúchla a tak prišiel výsledok. Oficiálne vyjadrenia hovoria o tom, že momentálne sa Jenny do seriálu nehodí, keďže je rozpísaných viacero iných dejových liniek a tak Jenny musela ísť do úzadia, samozrejme pre aktuálnu sériu zostane Jenny v úzadí, čo však bude nasledovať v prípadnej 5.sérii sa nevie.

Tvorcovia zverejnili zaujímavú informáciu zo zákulisia pre druhú polovicu aktuálnej série. Do seriálu zavíta nová postava, ktorá pomotá hlavu najmä Chuckovi, takže diváci opäť budú tŕpnuť a dúfať, že Chuck a Blair sa dajú definitívne dokopy, keďže nová ženská postava bude Chucka veľmi iritovať.

Nezabudnite si pozrieť aj budúcotýždňové vyvrcholenie 4.série, následne nás čaká tradičná, každoročná vianočná prestávka a seriál by sa mal vrátiť s novými časťami opäť v januári 2011. Presný dátum ešte nebol zverejnený.

debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl