Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Desperate Housewives - záver roka prinesie vzburu!

08.12.2010 14:16
debata

DESPERATE

HOUSEWIVES

S E A S O N 7

Záver roka prinesie vzburu!

Aj Zúfalé manželky končia vysielanie pre tento rok, čo prinesie záverečná časť?

Aj Desperate Housewives končia vysielanie pre tento rok, televízia ABC uvedie 10.časť 7.série s názvom Down the Block There's a Riot už túto nedeľu a čaká nás vskutku zaujímavá časť, ktorá bude vyvrcholením prvej polovice 7.série a vyvrcholenie celého deja, ktorý nás sprevádza už do septembra.

Netradične si pozrite trailer k novej časti už takto na začiatku článku, aby sme sa od neho mohli odpichnúť a pozrieť sa bližšie, čo nová časť prinesie.

Trailer k 10.časti:

http://www.youtube.com/watch?…

Určite ste prekvapení, prečo vlastne vypukla vzbrura na Wisteria Lane? Odpoveď je jednoduchá, za všetko môže Paul Young, ktorý potichúčky skúpil väčšinu domov na tejto kľudnej ulici a založil aj organizáciu Second Chance (Druhá šanca) a chce poskytnúť tieto domy bývalým delikventom, ktorí po prepustení z väzenia nemajú kam ísť. Týmto krokom Paul chce zavŕšiť plán pomsty všetkým susedom, ktorí si myslia, že je vrah a že ho odsudzili, aj keď dôkazy hovorili inak. Paul však zabúda na jedno, že je naozaj vrahom.

Týmto krokom chce vyštvať všetkých susedov, tak ako kedysi oni vyštvali jeho. Samozrejme nikomu sa to nepáči a tak na Wisteria Lane vypukne vzbura a protest susedov, ktorá sa však veľmi skoro vymkne spod kontroly a nastane panika. Pri tejto vzbure bude zranená Susan Mayer, ako ste mohli vidieť aj v ukážke, ohrozená bude aj malá Juanita Solis. Táto časť bude taktiež plná prekvapení a zvratov, aby diváci sa vrátili k sledovaniu seriálu aj v roku 2011, prevalí sa teda dávna Tomova aféra s Renee, Lynette samozrejme bude šokovaná, že to toľko rokov dokázali tajiť a že jej to Renee nepovedala ani vtedy, keď sa prisťahovala na Wisteria Lane. Lynette Renee verila, no teraz je jej dôvera otrasená. Obrovské tajomstvo, ktoré skrývali Gaby a Carlos Solisovci pred malou Juanitou je prezradené!

Juanita totiž zistí, že nie je ich biologická dcéra, že ju v pôrodnici vymenili a že biologickou dcérou Solisovcov je Grace. Juanita teda rýchlo pochopí, prečo si jej mama tak rýchlo obľúbila dievča, ktoré dovtedy nepoznala…

Ako sa s touto správou však môže vyrovnať malé dievča, keď Gaby a Carlos sa s tým vyrovnať nevedia, odpoveď aj na túto otázku prinesú nové časti už v roku 2011.

Problém bude mať Bree, keď sa ju pokúsi zviesť otec jej mladého priateľa. Keď sa to všetko Keith dozvie, tak si všetko so svojím otcom vysvetlí ručne stručne. Bree je šokovaná správaním Keithovho otca, požiada totiž svojho mladého priateľa, aby sa k nej nasťahoval, všetko však prekazí obrovská vzbura na Wisteria Lane.

Zdá sa, že táto vzbura zasiahne do životov všetkých na ulici viac ako si mysleli. Záver tejto časti prinesie postrelenie Paula Younga. Polícia teda bude musieť vyriešiť, kto sa ho snažil zabiť, no motív má hádam každý, kto žije na Wisteria Lane…

Chcete mať všetky seriálové informácie o kúsok bližšie k sebe?

Nechcete prísť o žiadnu seriálovú novinku?

Chcete lepšie komunikovať s autorom blogu?

Chcete sa podeliť o svoje návrhy, prípadne chcete navrhnúť autorovi seriál, o ktorom by mohol písať?

Budem rád, ak sa pridáte a spoločne tak vytvoríme novú, jednoduchšiu formu komunikácie!

Tak neváhajte a pridajte sa na facebook!

Trvalý odkaz na facebook nájdete už aj v linkoch!

Seriál sa vráti po vianočnej prestávku už 2.januára 2011!

Ste zvedaví, čo prinesie 11.časť s názvom Assassins?

Paul Young prežije svoje strelné poranenie a rozbieha sa tak pátranie po možnom útočnikovi na Wisteria Lane. Paul zisťuje pravú totožnosť svojej ženy, prvýkrát po dlhej dobe je však šokovaný, zistí, že Beth je dcérou Felicie Tillman, teda, ženy, ktorej sestru vlastnoručne zabil.

Je mu jasné, že Beth si ho vzala s čírej vypočítavosti a že za všetkým stojí jej matka, aby prostredníctvom dcéry dokázala, že Paul je vrah. Beth sa tak dostáva do pozície hlavnej podozrivej. Naivná Beth však Paula začína mať rada…

Gaby a Carlos Solisovci začínajú chodiť k terapeutovi, keďže nezvládajú stratu svojej biologickej dcérky Grace. Grace spolu s jej nebiologickou matkou museli utiecť do Texasu pre cudzineckou políciou. Najmä Gaby ťažko znáša odlúčenie od svojej biologickej dcérky. Susan taktiež prežije svoje zranenia, ktoré utrpí pri vzbure, bola totiž takmer ušlapaná v dave a tak teraz musí každých 48 hodín navštevovať nemocnicu, keby sa objavili prípadné komplikácie. Komplikácie našťastie neprichádzajú, no do života Susan prichádza jej matka. Susan nie je nadšená. Renee musí znášať dôsledky toho, že sa prevalilo dávne tajomstvo jej aférky s manželom Lynette Tomom.

Pátranie po strelcovi úspešne napreduje a páchateľ bude čoskoro odhalený!

Na záver ešte jedna poznámka, v súvislosti s ukončením vysielania všetkých seriálov, aj o ktorých píšem na blogu, sa blíži aj tradičná vianočná prestávka na blogu. Tento týždeň je teda posledným týždňom, kedy budú uverejneňované články o vašich obľúbených seriáloch. Blog o seriáloch sa vráti po prestávke už 3.januára 2011 spolu s novými, premiérovými časťami vašich obľúbených seriálov. Touto cestou chcem všetkých pravidelným aj nepravidelným čitateľom popriať krásne prežitie Vianoc a úšpešný štart do Nového roka 2011 aj s blogom o seriáloch. Zároveň ďakujem všetkým, ktorí blog navštevujú!

debata chyba
Viac na túto tému: #DESPERATE HOUSEWIVES (Zúfalé manželky)