Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Gossip Girl - intrigy idú bokom…dá prednosť šťastiu?

18.04.2011 12:42
debata

GOSSIP GIRL

SEASON 4

odkaz Gossip Girl - intrigy idú bokom…dá prednosť...
Gossip Girl - intrigy idú bokom…dá prednosť šťastiu? Gossip Girl - intrigy idú bokom…dá prednosť šťastiu?
 

Intrigy idú bokom…dá prednosť šťastiu?

 

Seriál sa vracia po prestávke a speje do svojho finále 4.série!

  

Televízia the CW už dnes večer ako posledný seriál vracia po šiestich týždňoch späť do vysielania. Už dnes večer nás čaká 18.časť 4.série s názvom The Kids stay in the Picture a do finále aktuálnej série nás delí iba 5 epizód!

Všetci nedočkaví fanúšikovia sa môžu tešiť na novú dejovú zápletku takto tesne pred finále série. Čaká nás zmena v podobe hlavnej pozornosti na jednu postavu. Zatiaľ, čo celú sériu sme sa viacmenej zaujímali najmä o Serenu, záver série bude patriť Blair, čo iste mnohých poteší. Keď sme sa so seriálom lúčili 28.februára, tak posledné scény patrili Blair a Danovi a ich prvému bozku, aby zistili, či naozaj k sebe niečo cítia alebo to napätie medzi nimi je spôsobené vznikajúcim priateľstvom. Ich bozk však nezostane nepovšimnutý a zvesť o tom, že títo dvaja spolu niečo majú sa rýchlo rozšíri. Zarmúti to najmä Chucka, ktorý stále verí, že Blair sa k nemu vráti, všimne si to aj Vanessa a aj Serena. A práve Vanessa by mala zohrať veľmi významnú úlohu v týchto premiérových epizódach, v ostatnom čase sa jej postava dostala do úzadia, kvôli časovej zaneprázdnenosti herečky, no teraz je pripravená sa vrátiť späť a bude to stáť za to! Zdá sa, že Upper East Side nebude vôbec naklonený k tomuto vzťahu. Navyše náklonnosť medzi Blair a Danom bude znamenať veľké napätie medzi najlepšími priateľkami – Serenou a Blair a mali by sme vidieť naozaj odvrátenú tvár Sereny, ktorá sa ukáže ako vynikajúca intrigánka a zlomyselná mrcha. Všetko sa však pre Blair skomplikuje, keď sa v New Yorku objaví jej ctiteľ z Francúzska Louis, ktorý príde bojovať o jej srdce. Koho si vyberie? Pôjdu intrigy bokom a vráti sa k Chuckovi, jej životnej láske? Dá prednosť rozprávkovému životu a dá prednosť Louisovi? Alebo sa nechá zlákať niečím nepoznaným a dá prednosť Danovi? Jedno je však isté, do konca sa tejto série sa Blair naozaj s niekým zasnúbi!

Jedno je však isté, nové spojenie medzi Danom a Blair nedostane požehnanie od nikoho a obaja budú musieť znášať následky. Navyše Chucka okrem tejto bolestnej skutočnosti čaká ďalšie nepríjemné precitnutie. Do New Yorku zavíta opäť jeho nenávidený strýko Jack Bass, ktorý vždy chcel Chucka odstrániť zo spoločnosti svojho brata, aby mohol získať plnú moc. Či sa Jack zase vráti s týmto úmyslom, tvorcovia prezradiť nechceli. No jeho príchod určite nebude mať dôvod, aby videl svoju rodinu.

Záverečné epizódy budú venované viac aj Rufusovi a Lily. Lily čaká naozaj nepríjemné obdobie, keďže sa priznala k falšovaniu úradných dokumentov a krivého svedectva a bude jej hroziť väzenia a ani jej peniaze ju možno nezachránia. Aby toho nebolo málo, tak do New Yorku okrem biologického otca Lilyiných detí – Sereny a Erica, zavíta aj sestra Lily – Carol spolu s dcérou a korunu tomu nasadí matka Lily – Cece. A bude to pekelne horúce rodinné stretnutie, keďže ani jeden z hosťov nebude mať v pláne opustiť New York, všetci budú deklarovať, že chcú podporiť Lily v tomto ťažkom období, no každý bude mať svoju agendu. Navyše podľa slov tvorcov, práve sestra Lily – Carol sa môže stať v 5.sérii jednou z hlavných postáv, takže uvidíme, aká s ňou bude zápletka. Navyše Carol nepríde sama, ale privedie aj svoju dcéru Charlie, ktorú celý život držala ďaleko od snobského sveta na Upper East Side a asi vedela prečo to robí. William Van der Woodsen sa bude opäť snažiť získať späť dôveru svojich detí, Serena však nemá záujem a s Ericom sa dostane do konfliktu. Eric považuje za otca práve Rufusa, ktorý sa mu najviac venuje a nemá záujem, aby sa mu po rokoch otec vtieral do pozornosti. Ak ste si mysleli, že Serena zostane v závere série bez priateľa, tak sa mýlite. Nebola by to Serena, keby sa okolo nej nemotali stále nejaký muži, do ktorých sa vždy bezhlavo zamiluje.

V súvislosti s poslednou epizódou tejto série, ktorá je naplánovaná na 16.máj sa objavili veľmi zaujímavé informácie o hosťujúcich hviezdach. Zdá sa, že v záverečnej epizóde sa opäť objaví Juliet, ktorá celú prvú polovicu tejto série sa snažila zničiť Serenu, kvôli krivému obvineniu jej matky Lily. A z Paríža by sa mala vrátiť aj Chuckova ex-priateľka Eva, ktorú Blair vyštvala z New Yorku v úvode tejto série.

Taktiež bude pokračovať vzťah Natea a Rainy, tá sa rozhodla zostať žiť v New Yorku s Nateom a po veľkom sklamaní zo svojho otca musí začať žiť nový život a rozhodne sa nájsť jej stratenú matku. A ešte jedna správa od tvorcov seriálu. Chýbala vám Geogrina? Ak áno, tak sa môžete tešiť, tradične sa objaví v závere série…

 
    
debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl