Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Lady Gaga spriada intrigy, ako prevziať impérium Gucci. Pozrite si nový trailer očakávaného filmu

V životopisnej kriminálnej dráme o slávnom módnom impériu si zahrali známi oscaroví herci, réžíroval ich Ridley Scott.

29.10.2021 09:31
HOUSE OF GUCCI Foto:
Lady Gaga ako Patrizia Reggiani vo filme Ridleyho Scotta Klan Gucci.
debata

Ridley Scott sa po historickej dráme z obdobia stredoveku Posledný súboj povenoval príbehu o slávnej talianskej rodine Gucci. Životopisná kriminálna dráma je nakrútená podľa knižného bestselleru Sary Gay Fordenovej z roku 2001 s pôvodným názvom The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed.

Co robime v temnotach Čítajte aj Upíri nemusia byť vážni! Tento komediálny seriál by ste mohli ľahko obísť, ale bola by to škoda

Film bude na Slovensku uvedený pod názvom Klan Gucci je inšpirovaný skutočným príbehom impéria talianskeho módneho domu. Mapuje tri desaťročia rodinnej histórie, v ktorej nechýba láska, zrada, dekadencia, pomsta ani vražda. Presnejšie, je to príbeh o tom, ako Patrizia Reggiani, bývalá manželka Maurizia Gucciho, plánovala zabitie svojho manžela, vnuka renomovaného módneho návrhára.

V roku 2006, keď a film začal pripravovať, sa uvažovalo, že postavu Patrizie Reggiani stvárni Angelina Jolie a Maurizia Gucciho by si zahral Leonardo DiCaprio. Realita je nakoniec iná, v hlavných úlohách sa predstavia Lady Gaga a Adam Driver. Okrem nich vo filme účinkuje Jared Leto, zmenený na nepoznanie, Jeremy Irons, Al Pacino a Salma Hayek.

Film nakrúcali koncom zimy a na jar tohto roka predovšetkým v Taliansku, v Alpách, vo Florencii a v Miláne.

Halloween kills2 Čítajte aj Hororovú klasiku nakrútili za smiešne peniaze a stal sa z nej trhák. Neuveríte, ako vznikla maska zabijaka...

Lady Gaga sa vyjadrila pre The Wall Street Journal, že Patriziu chcela stvárniť ako skutočnú osobu, nie ako jej karikatúru. Napočúvala si jej reč a naštudovala si jej zvyklosti. “Brala som to tak, že najlepší spôsob, ako vzdať hold Mauriziovi a Talianom, je byť autentická, ukázať to z perspektívy ženy. Nie taliansko-americkej ženy, ale talianskej ženy,” povedala Lady Gaga.

KIan Gucci bude mať v slovenských kinách premiéru 25. novembra 2021.

POZRITE SI TRAILER:

Najnovší trailer k filmu Klan Gucci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #Ridley Scott #Adam Driver #oseriáloch #Klan Gucci #The House of Gucci