Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dcéry dostal z chudobnej štvrte a urobil z nich tenisové hviezdy. Pozrite si upútavku na film o sestrách Williamsových

Postavu slávneho otca a trénera, ktorý svojou nezlomnou odhodlanosťou doviedol dcéry k obrovským úspechom, si zahral Will Smith.

22.10.2021 09:35
King Richard Foto:
Will Smith ako otec a tréner Richard Williams vo filme King Richard o ceste za úspechom tenisových megahviezd sestier Williamsových.
debata

Will Smith sa onedlho predstaví v hlavnej úlohe v životopisnom filme z prostredia vrcholového tenisu King Richard. Stvárňuje v ňom otca a trénera mimoriadne talentovaných tenistiek Venus a Sereny Williamsových (Saniyya Sidney a Demi Singleton).

Stvárňuje v ňom človeka, ktorý svoje dcéry dostal z chudobnej štvrte plnej kriminality a urobil z nich tenisové hviezdy. Aká to bola cesta a čo všetko stálo za ich úspechom, odkryje nový film King Richard, ktorý bude v kinách aj na HBO Max od 18. novembra.

Timothée Chalamet, duna, film Duna, Čítajte aj Seriózna rozprávka pre dospelých. Obstojí Duna u bežného diváka?

V upútavke, ktorú nedávno zverejnila spoločnosť Warner Bros. Pictures, sa Will Smith ako Richard Williams snaží prinútiť tenisové kluby, aby prijali jeho dcéry. Napriek prekážkam, ktorým čelia, Richard hovorí svojej manželke Oracene „Brandi“ Williamsovej, ktorú hrá Aunjanue Ellis: „Musíme sa len držať plánu. Vo vedľajšej miestnosti máme šampiónov.“

Upútavku na drámu King Richard sprevádza nová pesnička Be Alive od Beyoncé. Film bol zatiaľ uvedený iba na filmových festivaloch a Will Smith podľa prvých recenzií podáva najlepší herecký výkon vo svojej kariére.

Pozrite si upútavku na nový film King Richard.

Upútavka na film King Richard.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Will Smith #Richard Williams #oseriáloch #King Richard