Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ide do tuhého! Napätie v Superstar sa bude dať krájať...alebo to bude fraška?

Tohtoročná sezóna najobľúbenejšej speváckej šou u nás vstupuje do ďalšej dôležitej fázy. Kastingy sa skončili. Nastal čas hľadať už iba tých najlepších! Porotu čakajú ťažké rozhodovania, dohadovanie, nedorozumenia, polemizovanie nad súťažiacimi, ktorí si zaslúžia ísť ďalej.

22.10.2021 07:00
superstar, Foto:
Talentov je príliš veľa! Porota bude mať veľmi ťažkú úlohu vybrať naozaj tých najlepších!
debata (1)
Timothée Chalamet, duna, film Duna, Čítajte aj Seriózna rozprávka pre dospelých. Obstojí Duna u bežného diváka?

Prilákajú už len dobré spevácke výkony divákov? Mohli by. Posledné týždne sa výkon Superstar začína zamotávať a stále nevystrelila na hodnoty z minulého roka. Minulotýždňové vydanie šou si pozrelo opäť 438-tisíc divákov, teda len o tisícku menej ako týždeň predtým. V tomto smere sa Superstar viac darí v komerčnej cieľovke 12 – 54. V nej šou poskočila opäť nad osempercentnú hranicu. Záver kastingov získal 8,4% sledovanosť s trhovým podielom 27,3%.

venom 2, Čítajte aj Toto sa veľmi ťažko pozeralo! Už dlho sa neobjavil na plátnach takto zbytočný film

Hľadanie Superstar sa presúva zo štúdia na nové atraktívne miesto. Tým, že sa nakrúcalo v lete, tak tvorcovia mohli využiť pekné počasie a umiestniť porotu a súťažiacich do vonkajšieho prostredia. Prvá časť Supervýberu sa odohráva na pláži pri Máchovom jazere. Hoci v lete je väčšia šanca na slnečné lúče, príroda ukázala svoju silu. Krásne prostredie Máchovho jazera zahalili ťažké mraky, z ktorých napokon začalo pršať už na pripravenú scénu. Štáb mal plné ruky práce scéna sa rýchlo musela prikryť, aby sa nezničila.

Všetko je pripravené! Speváci, aj scéna...v tom... Foto: TV Markíza
superstar, Všetko je pripravené! Speváci, aj scéna...v tom zasiahne počasie a štáb musí za pár sekúnd všetko zachrániť, aby letná búrka všetko nezničila.

Keď však opäť vyšlo slnko, mohol sa spustiť Supervýber. Slova sa ujal Marián Čekovský, ktorý chcel navodiť ťaživú atmosféru. Takéto okamihy sú vždy veľmi napínavé … ak sa ich nechopí obľúbený porotca, ktorý sa netají zmyslom pre humor. Ten sa rozhodol urobiť malé napätie pri verdikte pre Miriam Jarošovú, Pamelu Narimanian a Timeu Jazudekovú. Z malého napätia sa skôr stala veľká komédia!

ncis, mark harmon, Čítajte aj Smutný koniec jednej éry! Kultová kriminálka po 18 rokoch prišla o hlavnú postavu

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Superstar #TV Markíza #oseriáloch #televízia Markíza