Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Talentované ratolesti idú zvalcovať obrazovky! Markíza spúšťa detskú Tvár

Už v stredu večer odštartuje špeciálna séria obľúbenej imitačnej šou. Tentokrát sa v nej predvedú talentované deti a nad ich výkonmi sa bude zatajovať dych! Pre televíziu Markíze môže byť šou Tvoja mini tvár znie povedome ťažkým želiezkom v ohni.

25.10.2021 07:00
tvoja mini tvár znie povedome, Foto:
Neuveriteľné detské talenty prichádzajú na obrazovky Markízy a ich výkony zhodnotí hviezdna porota.
debata
squid game, Čítajte aj Netflix má miliardový biznis so smrťou! Bezbrehé vraždenie valcuje seriálový svet

A to už len preto, že v rámci jarnej sezóny klasickej Tváre uviedla jednu špeciálnu časť s deťmi a malí účinkujúci si poradili aj s dospelákmi. Detská epizóda bola najsledovanejšia z celej série a prekonala všetky očakávania. Pri obrazovkách sedelo viac ako 600-tisíc divákov. Preto nie je prekvapením, že sa televízia pustila do odvážneho projektu a predstaví celú detskú sériu. Niekoľko mesiacov prebiehali kastingy, aby sa našli vhodní účinkujúci. Tých budú sprevádzať hviezdni mentori a toto je kompletné zloženie šou Tvoja mini tvár znie povedome!

  • Ivana Kuxová – Vanessa Ostrochovská
  • Fero Joke – Nela Kronauerová
  • Janka Kovalčíková – Ondrej Potančok
  • Viktor Vincze – Melissa Mandy Marušková
  • Martin Klinčúch – Tadeáš Duchoň
  • Marek Fašiang – Lukáš Červený
  • Mária Čírová – Sára Šalingová
víťaz, hajdu, chýlková, Čítajte aj Bomba! Vzniká prvý slovenský seriál pre streamovací gigant, ktorý smeruje aj k nám

Mentori s deťmi absolvujú jeden tanečný a jeden hlasový tréning. Ich úloha nie je presne špecifikovaná, okrem toho, že deťom nahrádzajú hereckého mentora, sú aj ich veľkou podporou počas tréningov a aj samotného vystúpenia. Absolvujú s dieťaťom prípravu na vystúpenie, rozhovory pri výťahu s moderátorom, čas v maskérni a kostymérni a počas samotného vystúpenia sú na pódiu v porotcovskom kresle. Nakoniec po samotnom vystúpení sú dieťaťom celý večer na sedačke, pri sledovaní ostatných vystúpení.

Timothée Chalamet, duna, film Duna, Čítajte aj Seriózna rozprávka pre dospelých. Obstojí Duna u bežného diváka?

Mentori však môžu deti podporovať aj individuálne, mimo kamier, sú v kontakte aj s rodičmi, môžu vidieť svojich „zverencov“ pri trénovaní či zvukových skúškach. Novinkou je, že každý mentor so svojim zverencom absolvuje aj koučing pred kamerou – na natáčaní tréningov je s dieťaťom na speváckom/tanečnom tréningu a samostatný tréning absolvujú aj spolu.

Speváckou poradkyňou malých zabávačov bude Jana Daňová a tanečným koučom Miňo Kereš. Výkony súťažiacich bude hodnotiť tentoraz trojčlenná hviezdna porota, do ktorej zasadnú ostrieľaní matadori, obľúbený spevák Mário „Kuly“ Kollár a skvelá herečka a komička Zuzana Kubovčíková Šebová, ku ktorým sa pridá moderátorka Televíznych novín Zlatica Švajdová Puškárová. Chýbať nebude ani moderátor Martin Nikodým.

Tvoja mini tvár znie povedome štartuje na obrazovkách Markízy už v stredu, 27. októbra 2021, so začiatkom o 20:30.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #oseriáloch #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022