Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Posledný kasting Superstar a Habera poriadne šokoval! Kto bude novým porotcom?

Kastingy Superstar sú na svojom konci! Príde na záver to najlepšie? Od ďalšieho piatku pôjde už poriadne do tuhého. Porota bude musieť začať vyberať tých najlepších z najlepších. A to nebude vôbec ľahké...

15.10.2021 07:00
superstar, habera, Foto:
Posledný kasting tejto série Superstar prinesie prekvapenie! Kto bude nový porotca?
debata
loki, Čítajte aj Jednoznačne najlepší Marvel seriál! Prefíkaný Loki naplno očaril a zabodoval

Práve piatková epizóda musí, okrem dychberúcich talentov, nájsť kľúč, ako zvrátiť vývoj sledovanosti. Minulý týždeň sa totiž spevácka šou stretla s ťažkým súperom – športom na RTVS. A výkon o čosi klesol, hoci Markíza bola jednotkou na trhu, Superstar vie „spraviť“ aj lepšie čísla!

tvoja mini tvár znie povedome, puškárová, kuly, šebová, Čítajte aj Markíza vytasí veľké jesenné prekvapenie! Prichádza detská verzia kultovej šou

Minulotýždňové hľadanie novej speváckej hviezdy dosiahlo v cieľovej skupine 12 – 54 sledovanosť na úrovni 7,8% s trhovým podielom 24,9%. Ide o najnižšie hodnoty v rámci tejto série. Celkovo pri obrazovkách sedelo 439-tisíc divákov, štandardne sa hľadanie speváckej hviezdy driape tesne pod 500-tisícovú hranicu.

Čo prinesie posledný kasting?

Na kastingy SuperStar chodia obvykle súrodenci ako podpora svojho brata či sestry. V prípade dvojčiat Hollých to bolo inak. Marián aj Lucia prišli do SuperStar spoločne a spoločne by tiež radi postúpili. A preto sa pred porotu postavili v rovnaký čas. Obaja tak mali možnosť vidieť vystúpenie toho druhého. Bude zaujímavé sledovať, či v ceste súťažou pôjdu spoločnou cestou alebo ich SuperStar rozdelí.

Budú mať šťastie spolu alebo každý sám?... Foto: TV Markíza
Superstar, Budú mať šťastie spolu alebo každý sám? Vybojujú si postup?

Síce nie súrodenecký, ale kamarátsky doprovod robila aj bývalá superstaristka Adéla Krejdlová, ktorá inšpirovala svoju kamarátku Andreu. Napokon sa stao niečo čo sa nestáva, Paľo Habera sa podelil o svoju porotcovskú stoličku s Adélou. Stala sa tak na chvíľu šiestou porotkyňou, aby mohla zhodnotiť výkon svojej kamarátky.

Pozrite si exkluzívnu ochutnávku z najnovšej epizódy Superstar!

Video

Poslednou tohtoročnou súťažiacou na castingu bola Tereza, ktorá rozhodne nesklamala. Pred porotou sa totiž postavila so zbraňou, ktorú chcela zakomponovať do vystúpenia. To však vyvolalo zdesenú reakciu Leoša Mareša a Moniky Bagárovej, ktorí sa báli, aby ich Tereza nezastrelila, a tak sa radšej išli skryť za Čekyho klavír.

Nová epizóda Superstar už v piatok o 20:30 na Markíze alebo už teraz pre predplatiteľov streamovacej platformy Voyo!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Superstar #Paľo Habera #oseriáloch #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022