Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Aký bude Vreskot po 25 rokoch? Tvorcovia zverejnili prvý trailer

Vrah Ghostface so známou bielou maskou na tvári opäť spojí pôvodné hviezdy. Nebude chýbať Courteney Cox ani jej bývalý manžel.

13.10.2021 00:00
Vreskot Foto:
Legendárnu masku Ghostface si nasadil nový vrah.
debata

Známy vrah s bielou maskou, známy ako Ghostface, sa vracia po piaty raz. Pokračovanie legendárneho tínedžerského hororu Vreskot (Scream) so sebou prinesie v plnej paráde pôvodné hviezdy z úplne prvého filmu z roku 1996, ktorý zaznamenal obrovský úspech. Klasika „slasher“ filmov ale tentoraz pokračuje bez známeho režiséra, ktorý zomrel rok po predstavení štvrtého pokračovania Vreskotu.

Dvadsaťpäť rokov po sérii brutálnych vrážd, ktoré šokovali pokojné mesto Woodsboro, si nový vrah nasadzuje masku Ghostface a opäť sa zameria na skupinu tínedžerov.

THE LAST DUEL Čítajte aj Dvaja známi herci sa zamilovali do príbehu starého viac ako 600 rokov. Bojujú muži, hrdinkou je ale žena

Táto mustra fungovala už v origináli, ktorý nakrútil Wes Craven v polovici 90. rokov 20. storočia. Mal pod palcom aj všetky ďalšie pokračovania. Známy režisér zomrel v roku 2015 a kormidlo po ňom prevzali režiséri Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett.

V hlavných úlohách sa predstavia dnes už 48-ročná Neve Campbellová, 50-ročný David Arquette a aj jeho bývalá manželka, 57-ročná Courteney Cox, ktorí sa pred 25 rokmi prvýkrát objavili v pôvodnom Vreskote a stretli sa aj pri jeho pokračovaniach.

ETERNALS Čítajte aj Táto marvelovka bude prelomová. Zabudnite na všetko, čo ste doteraz videli!

Neve Campbellová, ktorá je kľúčovou postavou hororovej série, zvažovala, či bez známeho režiséra vstúpiť do projektu. „Zdalo sa mi ťažké, že by sme nakrúcali tieto filmy bez Wesa Cravena. Mala som toho človeka veľmi rada.“

Nováčikmi v pokračovaní hororu sú napríklad Jack Quaid, Melissa Barrera a Jenna Ortega.

Prvý trailer hororu Scream.

Premiéra nového Vreskotu je naplánovaná na 13. januára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Courteney Cox #Neve Campbell #vreskot #oseriáloch #Scream