Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tak toto bude skvelá bodka! Utajený šéf bude na záver mimoriadne štedrý

Druhá séria slovenskej verzie Utajeného šéfa prichádza k svojmu záveru. Televízia Markíza v stredu večer uvedie poslednú klasickú epizódu. Budúcu stredu sa diváci môžu tešiť na špeciálnu rekapitulačnú časť, v ktorej sa diváci pozrú na príbehy, ktoré počas siedmich týždňov nemali možnosť vidieť. A ako skončili tie, ktoré vďaka relácií a samotným šéfom mali šťastné pokračovanie?

13.10.2021 07:00
utajený šéf, Foto:
Nová epizóda Utajeného šéfa bude divákom Markízy k dispozícii v stredu večer.
debata
tvoja mini tvár znie povedome, puškárová, kuly, šebová, Čítajte aj Markíza vytasí veľké jesenné prekvapenie! Prichádza detská verzia kultovej šou

Aby toho nebolo málo, rozlúčková epizóda bude špeciálna. Netradične sa do úlohy utajeného šéfa zapojí manželský pár a to nie je všetko! V siedmej epizóde sa diváci môžu pozrieť do prostredia bratislavskej kaviarne Cafe Point.

Nový majiteľ spoločnosti Branislav Rovňák ide do utajenia aj spolu so svojou manželkou, ktorá na dva dni preberie jeho rolu utajeného šéfa. Zaujímavosťou je aj, že Braňa v epizóde musela zastúpiť aj jeho manželka, nakoľko si nebol istý, či ho dotyčný zamestnanec neprezradí. Rolu Utajeného šéfa si tak prvýkrát vyskúšali dvaja naraz. Dostala špeciálne okuliare s kamerou, a tak ju Braňo sledoval z prenosového voza.

ETERNALS Čítajte aj Táto marvelovka bude prelomová. Zabudnite na všetko, čo ste doteraz videli!

So zámienkou natáčania dokumentu o návrate Slovákov domov zo zahraničia si tak vo firme vyskúša niekoľko pozícií – rolu čašníka, baristu, či pracovníka e-shopu, ktoré mu ukážu skutočnú realitu. Podarí sa mu jeho misiu v utajení splniť alebo bude v napínavom závere odhalený?

Branislav Rovňák je brat herca Michala Rovňáka. Aj tentokrát bola maska taká dobrá, že Braňa nespoznal ani vlastný brat. Na natáčaní Oteckov, si Braňo vyskúšal nachvíľu rolu herca v zástupe v scéne so svojim bratom, ktorý ho spoznal až na tretí krát.

Pozrite si exkluzívne video z najnovšej epizódy!

Video
očkovacia prémia, očkovacia lotéria, wisterová, forgáč, Čítajte aj Slováci prekvapili RTVS: Očkovacia lotéria po presune sa poriadne zatriasla

Táto epizóda prináša jednoznačne na záver najkrajšie prekvapenia. Šéf daruje jednotlivým zamestnancom výlet do Veľkej Británie, výlet do Milána, Brazílie či stáž u módneho návrhára Fera Mikloška.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #Utajený šéf #televízna sezóna 2021/2022