Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fanúšikovia si dupli! Nedali na zlé recenzie a šli na novú marvelovku, ktorá láme rekordy

V USA a Kanade je Venom 2 kasovým trhákom, o pár dní ho tu máme ako na koni aj my.

10.10.2021 11:18
Tom Hardy Venom 2 Foto:
Tom Hardy ako hlavný hrdina nového filmu Venom 2: Carnage prichádza.
debata

Hoci recenzie sa rôznia, čísla hovoria jasne. Film Venom 2: Carnage prichádza láme na domácom trhu rekordy. Za prvý víkend premietania dosiahol v USA a Kanade príjmy viac ako 90 miliónov dolárov. A tak ako v prípade „jednotky“ z roku 2018, filmového spracovania rovnomenného komiksu Venom, ani pokračovaniu sa nedostalo až tak veľa chvály v recenziách. Filmoví fanúšikovia si dupli a urobili si po svojom.

O čo ide? Krátke načrtnutie deja: Reportér Eddie Brock (Tom Hardy) sa snaží zžiť so svojím „hosťom“, nebezpečným mimozemským symbiontom, ktorý mu prináša nadľudské schopnosti. Obaja sa už nejako naučili spolu žiť, tvoria zohranú a neraz vtipnú dvojicu. Eddie dostane za úlohu urobiť rozhovor so sériovým vrahom Cletusom Kasadym (Woody Harrelson), ktorému sa ale podarí utiecť z väzenia a sám sa stáva ďalším hostiteľom.

Hoci Venom 2: Carnage prichádza nie je typickým marvelovským filmom o superhrdinoch, nie je súčasťou MCU (Marvel Cinematic Universe) dokazuje, že ľudia chcú vidieť filmy o superhrdinoch. Režíroval ho britský herec, producent a režisér Andy Serkis, ktorý stvárnil napríklad Gluma v Pánovi prsteňov.

Sony postupne odkrýva jednotlivé postavy vo filme Venom 2. V tejto upútavke pozýva na návštevu psychiatrickej liečebne Ravencroft, kde je zatvorená Francez Barrisonová (Naomie Harrisová), ktorá neznesiteľne, ale ozaj neznesiteľne škrieka.

Do slovenských kín prichádza Venom 2 vo štvrtok 14. októbra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Hardy #oseriáloch #Venom 2: Carnage prichádza