Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza vytasí veľké jesenné prekvapenie! Prichádza detská verzia kultovej šou

Televízia Markíza od jari hľadala veľké detské talenty, ktoré by sa predviedli na televíznych obrazovkách. Podarilo sa! Prichádza Tvoja mini tvár znie povedome!

12.10.2021 07:00
tvoja mini tvár znie povedome, puškárová, kuly,... Foto:
V detskej verzii sa predvedie trojčlenná porota v zložení Zlatica Švajdová Puškárová, Mário "Kuly" Kollár a Zuzana Kubovčíková Šebová.
debata (3)

Stanica vyskúšala detský formát v rámci šiestej série, ktorú vysielala túto jar. A ten zvalcoval všetko, dokonca dosiahol najlepšie čísla ako celá šou s dospelými účinkujúcimi. V obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 dosiahol vynikajúci rating 10,4% a v rámci aktuálnej série šou vôbec najvyšší trhový podiel 31,7%. Pri obrazovkách sedelo rekordných 608-tisíc divákov starších ako 12 rokov. Tým pádom bolo rozhodnuté! Nie je žiadnym prekvapením, že Markíza chňapla po „mini“ verzii imitačnej šou.

očkovacia prémia, očkovacia lotéria, wisterová, forgáč, Čítajte aj Slováci prekvapili RTVS: Očkovacia lotéria po presune sa poriadne zatriasla

„Detský špeciál našej populárnej zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome sa uplynulú jar stretol s obrovským diváckym úspechom a výrazným ohlasom, rozhodli sme sa preto všetkých fanúšikov tohto skvelého formátu potešiť celou samostatnou sériou. Opäť sa tak budú môcť na vlastné oči presvedčiť, že aj malí zabávači dokážu urobiť obrovskú šou,“ vysvetľuje Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

pán profesor, Čítajte aj Trápenie markizáckeho hitu: Naozaj Pán profesor neprekoná túto métu?

Kým v jarnom špeciálnom vydaní šou Tvoja Mini tvár znie povedome súťažili detské hviezdy alebo potomkovia populárnych osobnosti, teraz sa divákom predstavia zatiaľ ešte mediálne neznámi, avšak mimoriadne talentovaní chlapci a dievčatá, ktorí vzišli z kastingu otvoreného pre širokú verejnosť. V šou bude vystupovať sedem stálych súťažiacich vo veku od 7 do 13 rokov a doplní ich vždy jedno špeciálne číslo, v ktorom sa zakaždým predvedie iné dieťa.

Tvoja mini tvár znie povedome štartuje na... Foto: TV Markíza
tvoja mini tvár znie povedome, Tvoja mini tvár znie povedome štartuje na Markíze už 27. októbra.

Vďaka šikovným rukám profesionálnych maskérov sa malí súťažiaci doslova prevtelia do kože svetoznámych aj slovenských popových hviezd a predvedú, ako by vyzerali v mini vydaní. Zachovaný ostáva aj charitatívny rozmer šou, víťaz každého kola bude mať možnosť venovať finančnú výhru na dobročinné účely.

sex/life, Čítajte aj Netflix posunul latku na dno: Keď seriál nemá čo ponúknuť, príde prvoplánový sex

Výkony súťažiacich bude hodnotiť tentoraz trojčlenná hviezdna porota, do ktorej zasadnú ostrieľaní matadori, obľúbený spevák Mário „Kuly“ Kollár a skvelá herečka a komička Zuzana Kubovčíková Šebová, ku ktorým sa pridá moderátorka Televíznych novín Zlatica Švajdová Puškárová. Tá si priazeň divákov získala už v jarnom špeciálnom vydaní šou Tvoja MINI tvár znie povedome. Chýbať nebude ani skúsený a pohotový moderátor Martin Nikodým, kreatívnym producentom a režisérom projektu je Pepe Majeský.

Tvoja mini tvár znie povedome štartuje na Markíze už 27. októbra.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Tvoja tvár znie povedome #oseriáloch #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022