Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojke došla trpezlivosť! Rozboril vyfasoval poriadnu ranu, nahradí ho toto...

Asi len málokto by čakal, že nová Dom snov s Vilom Rozborilom zinkasuje takú veľkú ignoráciu, akú dostala v minulých týždňoch. Jojka sa rozhodla zakročiť a to poriadne rýchlo.

13.10.2021 07:00
rozboril, vilo rozboril, Foto:
Tentokrát Vilo Rozboril narazil. Stávka na istotu nevyšla. Dom snov sa odsúva do neskoršieho vysielacieho slotu.
debata (3)

Dom snov mal byť kombináciou emócií a zábavy, Rozboril priniesol do novej šou závan čias minulých, keď valcoval televízne obrazovky svojimi bláznivými šou. Odvtedy však v Dunaji pretieklo príliš veľa vody a očividne sa zmenil aj vkus divákov. Nepomohol tomu ani fakt, že v novej relácii mladí súťažiaci bojovali o vysnívané bývanie. Apel na emočnú stránku bol teda veľký, podobne ako pri šou V siedmom nebi. Slovákov tento mix neoslovil.

utajený šéf, Čítajte aj Tak toto bude skvelá bodka! Utajený šéf bude na záver mimoriadne štedrý

Doteraz odvysielané vydania relácie uhrali podpriemerné výsledky a umožnilo to nárast konkurenčnej šou na Markíze. Trhové podiely ledva na úrovni 13% a ani nie 300-tisíc divákov pri obrazovkách bolo pre televíziu JOJ jasným signálom, že musí prísť s operatívnou vysielacou zmenou. A tá prichádza bleskovo.

tvoja mini tvár znie povedome, puškárová, kuly, šebová, Čítajte aj Markíza vytasí veľké jesenné prekvapenie! Prichádza detská verzia kultovej šou

Počnúc touto stredou sa Rozboril sťahuje s prvého večerného pásma. Neprekvapujúco ho nahradí seriálový hit Nemocnica, ktorá počas utorkov a štvrtkov rozdrvila Markízu. Vysoko nadpriemerné výsledky sledovanosti nedávajú najmenšiu šancu Sestričkám ani Hornej Dolnej. Po neúspechu Rozborilovej šou prichádza aj do stredajšieho prime-timu a dá sa očakávať, že aj tu si získa veľkú priazeň fanúšikov a markizácky Utajený šéf utrpí. Jojka tak zabije dve muchy jednou ranou.

ETERNALS Čítajte aj Táto marvelovka bude prelomová. Zabudnite na všetko, čo ste doteraz videli!

Na jednej strane odsunie Dom snov do druhého večerného pásma, po novom sa bude vysielať približne od 21:40, teda po premiérovej Nemocnici. Na druhej strane Jojka posilní svoj seriálový valec a zrazí sledovanosť konkurencie. Avšak zvýši sa tým tlak na výrobu nových častí Nemocnice, keďže týždenne ponúkne až tri časti.

očkovacia prémia, očkovacia lotéria, wisterová, forgáč, Čítajte aj Slováci prekvapili RTVS: Očkovacia lotéria po presune sa poriadne zatriasla

Navyše Markíza chystá od konca októbra v stredajšom vysielacom slote detskú verziu šou Tvoja tvár znie povedome. Tá môže tvrdo naraziť práve na Nemocnicu. Fanúšikovská základňa tohto seriálu je veľká a verná a dá sa predpokladať, že Jojka neutrpí, hoci Markíza bude apelovať na emócie a roztomilé detské vystúpenia.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Nemocnica #Dom snov #televízna sezóna 2021/2022