Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čaká Slovensko televízny ošiaľ? Štartuje nová šou, ktorá vytlačila aj očkovaciu lotériu

Nedeľa je veľký deň pre RTVS. Práve v tento deň večer odštartuje svoju novú ťažiskovú jesennú šou Pečie celé Slovensko. Prichádza k nám formát, ktorý pobláznil celý svet! Budú aj Slováci vo veľkom piecť?

10.10.2021 07:00
pečie celé slovensko, Foto:
Nová šou Pečie celé Slovensko štartuje v nedeľu večer na Jednotke.
debata (7)

Relácia Pečie celé Slovensko vychádza z formátu The Great Bake Off vytvoreného Love Productions a licencovaného BBC Studios distribution. Moderátormi šou budú Juraj Bača a Milan Junior Zimnýkoval. Počas desiatich týždňov budú diváci sledovať ich inšpiratívne pekárske a cukrárske výkony v jednotlivých výzvach. Jedinečnú atmosféru dokreslí aj krásny priestor v areáli kaštieľa v Bernolákove, kde natáčanie prebiehalo.

sex/life, Čítajte aj Netflix posunul latku na dno: Keď seriál nemá čo ponúknuť, príde prvoplánový sex

Pre prvú sériu si tvorcovia zvolili kaštieľ neďaleko Bratislavy, kde bol postavený stan s kompletným kuchynským zázemím pre súťažiacich. Natáčanie prebiehalo nielen v stane, ale v interiéroch a exteriéroch kaštieľa, ktorý dotvára priam rozprávkovú atmosféru. Svoje pekárske a cukrárske umenie tucet amatérskych pekárok a pekárov, ktorí budú súťažiť o titul Majster pekár.

Pozrite si exkluzívne video, ktoré poodhalí zákulisie šou Pečie celé Slovensko!

Video

Dvanásť súťažiacich čaká počas desiatich týždňov až tridsať pekárskych a cukrárskych výziev. V každej epizóde budú pripravovať 3 recepty v rámci osobnej, technickej a kreatívnej výzvy.

Celosvetovo obľúbená šou si získala srdcia divákov vo viac ako 30 krajinách sveta a v roku 2019 si svoje sily v súťaži zmerali aj amatérski pekári a cukrári v Českej republike, kde si finále nenechalo ujsť viac ako 1,7 milióna divákov.

Byt Jamesom Bondom Čítajte aj Médiá boli k prvému blond Bondovi drsné. Nemá šarm a charizmu, písali

Práve šou Pečie celé Slovensko prekope vysielaciu štruktúru RTVS. Relácia vytlačila z nedeľného slotu mimoriadne divácky sledovanú očkovaciu lotériu, ktorá sa, najnovšie vysiela, počas sobôt. RTVS mala záujem zachovať vysielacie okno pre program Byť zdravý je výhra od 20:30. Pôvodne boli plány, že by žrebovanie prebiehalo až po Pečie celé Slovensko, čím by diváci boli prinútení sledovať televízor až do 23. hodiny, čo vzbudzovalo určitú nevôľu.

Finalisti šou Pečie celé Slovensko Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Alena Sabolová .

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #oseriáloch #Pečie celé Slovensko #televízna sezóna 2021/2022