Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dokonalý Utajený šéf! Trvalo to fakt dlho, kým ho manželka spoznala v prestrojení

V stredu je večer je tu ďalšia premiérová epizóda Utajeného šéfa, v ktorej sa skrytej kamere nevyhla ani manželka šéfa. Trvalo jej to fakt dlho, kým ho spoznala a to sa jej musel úplne votrieť pred oči!

06.10.2021 07:00
utajený šéf, Foto:
Druhá séria Utajeného šéfa opäť prekvapí šokujúcou premenou.
debata
dom snov, utajený šéf, Čítajte aj Mala to byť televízna udalosť jesene: Nová šou s Rozborilom tvrdo narazila na nezáujem

Šiesta epizóda prinesie divákom zaujímavosti z prostredia piateho najväčšieho chovateľa moriek v Európe, nitrianskej spoločnosti Branko. Utajený šéf Marek Horváth sa v prestrojí za brigádnika Dominika pozrie ako sa v jeho firme využívajú technológie a či zmena, ktorou ich kúpou do spoločnosti priniesli je problémom, alebo je „pes zakopaný“ niekde úplne inde.

Avšak svoju dokonalú premenu najprv vyskúšal na svojej manželke. Pozrite si vtipné video!

Video
and just like that, sex v meste, Čítajte aj Nový Sex v meste pozná dátum premiéry! Je to skôr, ako mnohí očakávali

Keď ho ťažko spoznala svoja manželka, tak jeho podriadení by nemali mať šancu! So zámienkou natáčania dokumentu o návrate Slovákov domov zo zahraničia si tak vo firme vyskúša niekoľko pozícií, ktoré mu ukážu skutočnú realitu. Podarí sa mu jeho misiu v utajení splniť alebo bude odhalený?

hra o tróny, game of thrones, drak, drogon, Čítajte aj Najočakávanejší seriál roka 2022 sa predstavuje! Prichádza ohnivá Hra o tróny plná drakov

Minulotýždňová epizóda Utajeného šéfa sa opäť tešila veľkej diváckej priazni. V cieľovke 12 – 54 táto epizóda uhrala až 8,5% sledovanosť s nadpriemerným trhovým podielom 27%. Pri obrazovkách sedelo až 431-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #Utajený šéf #televízna sezóna 2021/2022