Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Mala to byť televízna udalosť jesene: Nová šou s Rozborilom tvrdo narazila na nezáujem

Dom snov veruže nie je V siedmom nebi. Fanúšikovia Vila Rozborila a jeho šou dali jasne najavo, čo chcú, aby ďalej nakrúcal. A bláznivá relácia o dom to nie je. Naopak vďaka slabej Jojke výrazne posilňuje markizácky Utajený šéf, ktorý z týždňa na týždeň dosahuje lepšie a lepšie výsledky.

06.10.2021 07:00
dom snov, utajený šéf, Foto:
Dom snov na Jojke nefunguje, čo dáva príležitosť viac vyniknúť Utajenému šéfovi na Markíze.
debata (1)
utajený šéf, Čítajte aj Dokonalý Utajený šéf! Trvalo to fakt dlho, kým ho manželka spoznala v prestrojení

V tejto strategickej cieľovej skupine si Utajený šéf udržal minulotýždňový výborný rating 8,5 % a dosiahol nadpriemerný trhový podiel 27%. Zároveň tiež ešte výraznejšie zatlačil do úzadia konkurenčnú šou Dom snov, ktorá na Jojke v rovnakej cieľovej skupine zaznamenala trhový podiel iba 12,2 %, pričom veľká zábavná šou prilákala iba 222-tisíc divákov, Detektívny film Vraždy vo Vercors získal na Jednotke RTVS podiel na trhu 7,7%.

hbo max, hbo, Čítajte aj Slovensko čaká revolúcia v sledovaní televízie! Poznáme detaily príchodu gigantu HBO Max

Na to, ako si šéf upratovacej firmy Marek Klenovič počínal v prestrojení za brigádnika Johnyho, bolo zvedavých celkovo 431-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov. Utajený šéf si tak medzitýždenne polepšil o 28-tisíc divákov, pričom v čase vysielania mal dosah až na 692-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

hra o tróny, game of thrones, drak, drogon, Čítajte aj Najočakávanejší seriál roka 2022 sa predstavuje! Prichádza ohnivá Hra o tróny plná drakov

Už samotná premiéra novej jojkárskej šou naznačila, že pôvodný úmysel televízie sa nenaplní a Dom snov nebude hitom tejto jesene. Začiatok boja vybraných párov o vysnívaný dom ako svadobný dar sledovalo iba 272-tisíc divákov s trhovým podielom iba 15%. Štart tejto šou podliezol aj výkon deviatej série Talentu, ktorá sa niekoľko týždňov vysielala aj počas stredajších večerov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #Utajený šéf #Dom snov #televízna sezóna 2021/2022