Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto v Superstar ešte nebolo! Mimozemšťania a škodoradostné srandičky z porotkyne

Kastingová fáza aktuálneho ročníka Superstar sa prehupla do svojej druhej polovice! V piatok večer televízia Markíza uvedie ďalšiu epizódu a bude sa na čo pozerať!

01.10.2021 07:00
superstar, patrície pagáčová, Foto:
Patrície Pagáčová si zažije krušné chvíľky, keď sa do nej pustia kolegovia z poroty...
debata
No Time to Die Daniel Craig Čítajte aj Recenzia nového Jamesa Bonda: Daniel Craig sa lúči. Srdcervúco a navždy

Na programe bude už piata epizóda siedmej série federálnej verzie a pred porotu sa opäť postavia viacerí kandidáti, ktorí majú záujem o prestížny spevácky titul, ale aj rozprávkovú výhru v hodnote 75-tisíc eur. Opäť to bude mix súťažiacich, ktorí porote vyrazia dych, v tom najlepšom slova zmysle a tí nebudú šetriť chválou, ba priam postupom do finále… Budú tu aj takí, ktorí stavia na všetko, len nie na spev.

superstar, Čítajte aj Podarí sa Superstar prekročiť vlastný tieň? Spevácka megašou sa stále motá dokola

Jeden z takýchto adeptov bude aj Milan, ktorý dorazil na kasting s vlastnou teóriou o mimozemskom živote. Táto téma sa v Superstar ešte nepretriasala. Až doteraz! A bude to poriadne bizarný rozhovor. Porotcovia sa s ním pustili do rozhovoru o mimozemšťanoch, o ktorých Milan verí, že sú medzi nami. Konkrétne sa rozrozprával o rase zvanej Plejáďania, ktorá sa nad nami vznáša ako anjeli strážni a ovplyvňujú naše životy.

Porotkyňa v poriadnych rozpakoch!

Polemiku v porote spôsobil aj spevák Libor. „Libor, ja som celú dobu premýšľala nad tým, že mi pripomínaš princa Krasoňa zo Shreka. Trochu sa mi aj zdalo, že sa na to spoliehaš,“ vyjadrila sa Patrícia, do ktorej sa hneď obuli Paľo Habera a Leoš Mareš. Patrícia len ťažko hľadala slová, aby trefne reagovala na svojich kolegov. Škodoradostné poznámky ju poriadne vykoľajili. Veď posúďte sami! Pozrite si exkluzívnu ochutnávku z najnovšej epizódy Superstar!

Video

Pred porotu sa postavil aj hudobný talent Jakub, ktorý je okrem iného aj hudobným skladateľom a už sa mu podarilo napísať dve piesne pre legendárnu Hanu Zagarovú na jej album. Teraz však prichádza jeho chvíľa. Má šancu zažiariť a pracovať vo svetle reflektorov?

Naučil ho spievať internet?

Internet je miesto, kde nájdete množstvo užitočných rád a návodov. Svoje o tom vie aj Adam Pňaček, ktorý sa naučil spievať práve z internetu. Svoje novonadobudnuté skúsenosti sa rozhodol ukázať aj hviezdnej porote. Nezabudol dodať, že jeho cieľom je dostať sa aj na zahraničné pódiá, napríklad aj v Maďarsku. Podarí sa mu zaujať porotu?

Piata epizóda Superstar je už teraz prístupná pre predplatiteľov streamovacej platformy Voyo, na obrazovkách televízie Markíza ju uvidíte už tento piatok o 20:30!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Superstar #oseriáloch #televízia Markíza #Patrícia Pagáčová #televízna sezóna 2021/2022