Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tom Hanks zachraňuje ľudstvo. So psom a androidom ako najlepšími priateľmi po svojom boku

Filmu Finch sa ujal Miguel Sapochnik, ktorý režíroval aj Hru o tróny. Pozrite si trailer.

26.09.2021 09:19
Tom Hanks Finch Foto:
Tom Hanks so svojimi najlepšími priateľmi vo filme Finch.
debata

Čo sa stane, keď sa spojí najlepší priateľ človeka z ríše zvierat a najlepší pomocník z ríše androidov? Ťažko povedať, no v Hollywoode ale z tejto kombinácie vytvorili – ako inak – film. Ešte k tomu apokalyptický, v ktorom navyše hlavnú postavu androida hrá celoplošne milovaný Tom Hanks.

Nielen on je hlavným ťahákom filmu, ktorý vznikol pod hlavičkou Apple Original Films. Sci-fi novinku režíroval Miguel Sapochnik, ktorý sa podieľal na tvorbe Hry o tróny, ale aj na seriáli True Detective.

Film sleduje zomierajúceho vynálezcu Fincha (Tom Hanks), jedného z posledných, ktorí prežili apokalypsu, po ktorej zostala iba spustošená krajina. Finch sa roky ukrýva v podzemnom bunkri spolu so svojím psom nazvaným Goodyear. Zostrojí si robota Jeffa, aby mohol pomôcť, keď pes nemôže. Táto trojica sa vydá na nebezpečnú cestu naprieč Amerikou a spolu čelia rôznym výzvam v novom svete.

Pozrite si trailer nového filmu Finch:

Trailer k filmu Finch s Tomom Hanksom v hlavnej úlohe.

Filmová premiéra bola pre pandémiu koronavírusu odložená a snímka sa dostane k divákom až na jeseň, avšak nie prostredníctvom veľkých plátien. Od 5. novembra ho bude streamovať platforma Apple TV+.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Hanks #oseriáloch #Finch