Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prišiel, zaspieval a očaril! Porotkyne Superstar majú v tom jasno, toto je finalista...

Pripravte sa na premiérovú epizódu Superstar! Už v piatok večer odvysiela televízia Markíza ďalší zostrih z kastingov a bude sa na čo pozerať!

24.09.2021 07:00
Superstar, Foto:
Porotu očaril mladý hudobník Adam Janota. Bude to tohtoročný finalista?
debata
Peter Kerekes Čítajte rozhovor V ženskej base sme nenakrúcali nahotu, hystériu ani bitky, hovorí režisér oceňovanej Cenzorky

Minulotýždňová epizóda priniesla nielen zmes talentov, ale tých, ktorí by sa mali venovať niečomu inému, len nie spevu, ale hlavne veľmi zaujímavému vývoju sledovanosti. Krivka z týždňa na týždňa sa driape nahor a po ostatnom vydaní sa zdá, že Superstar sa dostáva do starej dobrej formy. Diváci si postupne zvykajú, že ich obľúbená spevácka šou sa vysiela počas piatkových večerov a zabúdajú na štandardné nedeľné vysielanie.

Superstar, Čítajte aj Podarilo sa! Superstar sa pozviechala a zahodila priemernú sledovanosť za hlavu

Tretí zostrih toho najzaujímavejšieho z kastingov SuperStar dosiahol v cieľovej skupine 12 – 54 rating 8,8% a trhový podiel 28,1%. Medzitýždenne si tak z hľadiska ratingu polepšila o 0,8 percentu­álneho bodu a trhový podiel jej narástol o 1 percentuálny bod. Pri obrazovkách pred týždňom sedelo 453-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, v porovnaní s minulotýždňovou druhou epizódou ide o nárast o 37-tisíc divákov. Podarí sa šou navýšiť počet divákov aj tento týždeň? Ambícia tam je!

sky showtime, skyshowtime, Čítajte aj Televízna vojna sa odkladá na rok 2022: Príchod na Slovensko avizuje nový hráč

Piatková epizóda sľubuje veľmi zaujímavé čísla! Objavili sa kastingu hneď dvaja adepti na finále? Pred porotu sa postavil aj fešák Adam Janota, ktorý hneď pri príchode zaujal najmä porotkyne Moniku Bagárovú a Patrícii Pagáčovú. „Ja musím „očekovať“ lýtka teraz“ povedal úsmevom Paľo Habera Monike Bagárovej. Pozrite si exkluzívne ochutnávku z piatkovej epizódy v priloženom videu!

Video

V dobrom slova zmysle šokovala porotu aj mladučká Marietta Mareková, ktorá je veľkou fanúšičkou SuperStar a jej veľkým vzorom je víťazka Emma Drobná. Tá si pre Mariettu pripravila prekvapenie, ktoré skončilo slzami dojatia. Na kastingu sa predviedla s legendárnou piesňou At Last od Etty James. Vyslúžila sa veľkú pochvalu a takisto to vyzerá, že v tomto ročníku to môže dotiahnuť ďaleko.

Noel Czuczor Čítajte aj Najdesivejšie tajomstvo v dejinách ľudstva približuje nový film Správa Petra Bebjaka

Veľký konflikt s porotou

Superstar je známa tým, že niektorí súťažiaci nevedia prijať kritiku zo strany poroty. V piatok večer sa to stane znova. Umelecký kováč Vojtěch, hľadal zmysel svojho života, ktorý našiel s narodením dcéry. Spočiatku sympaticky pôsobiaci chalan však pravdepodobne kritiku nesie len ťažko a ešte počas hodnotenia sa pustil do poroty: „To bol práve zámer, aby to pochopil len ten, kto počuje správne“ reagoval na Monikinu kritiku. Patrícia bola konsternovaná nielen spevom, ale aj jeho vystupovaním „je mi to vlastne celé hrozne nepríjemné.“ Po odchode zo štúdia odkázal porotcom, že keď bude sedieť v porote on, aby sa prihlásili, že si na nich zgustne.

Na kasting prišla skúsiť šťastie aj mladá Martina Ružičová, ktorá je okrem iného aj zberateľkou podpisov. Túto milú prosbu jej splnili porotcovia ešte pred jej vystúpením. A dobre urobili. Kasting totiž nevyšiel podľa Martininých predstáv a skončil plačom. Na pomoc jej pribehla Monika, ktorá ju objala povzbudila.

sestričky Čítajte aj Mizéria Sestričiek pokračuje! Bude to znamenať koniec markizáckeho seriálu?

Niekedy sa stane, že do SuperStar príde niekto, koho by ste nečakali. A to sa stalo aj v tomto prípade, kedy na casting prišiel Juraj Kukura! Nejde však o známeho slovenského herca, ale jeho menovca, ktorého zaujíma názor poroty na jeho spev. Podarí sa mu napriek pokročilejšiemu veku zaujať porotu?

Nová epizóda Superstar bude pre divákov Markízy pripravená v piatok od 20:30 alebo s predstihom na streamovacej platforme Voyo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Superstar #oseriáloch #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022