Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nový Sex v meste sa blíži, prvé zábery sú tu! Čoskoro ho uvidíte aj na Slovensku

Nový televízny hráč HBO Max, ktorý výrazne posilňuje rozširovanie po svete - čoskoro aj na Slovensku - predstavil svoje highlighty na najbližšie obdobie.

27.09.2021 07:00
and just like that, sex v meste, Foto:
Streamovacia platforma zverejnila prvé zábery z novej verzie kultového seriálu Sex v meste s názvom And Just Like That.
debata
sky showtime, skyshowtime, Čítajte aj Televízna vojna sa odkladá na rok 2022: Príchod na Slovensko avizuje nový hráč

Počas nedávnych odovzdávaní cien Emmy sa televízie predbiehali v propagovaní svojich nadchádzajúcich projektov. Svoje miesto si uchmatla aj streamovacia platforma HBO Max, ktorá po viac ako roku existencie sa v októbri rozšíri aj do Európy a začiatkom budúceho roka bude dostupná aj na Slovensku. Online služba predstavila špeciálne imidžové promo, v ktorom ukázala svoje najvychytenejšie programy, ktoré uvedie počas tejto jesene alebo začiatkom budúceho roka.

pán profesor, Čítajte aj Jednorazové zakopnutie pominulo! Pán profesor znova zvalcoval konkurenciu

Bol medzi nimi aj „nový“ Sex v meste s názvom And Just Like That, ktorý ukáže novú etapu životov obľúbených hrdiniek z New Yorku, avšak s mnohými zmenami a prekvapenia. Dobrou správou je, že do seriálu sa vrátia takmer všetky hlavné, ale aj vedľajšie postavy. Tou zlou, že bude chýbať legendárna Samantha v podaní Kim Cattrall a toho sa skalní fanúšikovia veľmi obávajú. Neopakovateľný herečkin prejav a k tomu zabehnutá postava bude veľkou stratou. Tvorcovia však sľubujú adekvátnu náhradu.

hbo max, Čítajte aj Pripravte sa na príchod televízneho giganta! V roku 2022 na Slovensko príde...

Na prvých záberoch sa objaví už len trio najlepších priateliek – Carrie, Miranda a Charlotte. Nechýba ani pohľad na pán Božského v podaní Chrisa Notha a idylický život s Carrie.

Seriál And Just Like That ešte nemá stanovený dátum premiéru, hovorí sa však, že by mohol stihnúť premiéru ešte koncom tohto roka, keďže patrí medzi absolútne ťaháky ponuky HBO Max. Nakrúcanie 10-dielnej série prebieha v New Yorku už niekoľko mesiacov a čoskoro by malo byť hotovo.

Noel Czuczor Čítajte aj Najdesivejšie tajomstvo v dejinách ľudstva približuje nový film Správa Petra Bebjaka

HBO Max bude v Európe spustená 26. októbra. Prvými šiestimi európskymi krajinami, kde bude táto revolučná streamovacia služba k dispozícii, budú Švédsko, Dánsko, Nórsko, Fínsko, Španielsko a Andorra. V roku 2022 bude HBO Max v rámci postupnej celosvetovej expanzie spustené v týchto 14 krajinách: Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvátsko, Česká republika, Maďarsko, Čierna Hora, Severné Macedónsko, Poľsko, Portugalsko, Rumunsko, Srbsko, Slovensko a Slovinsko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #Chris Noth #oseriáloch #HBO Max #And Just Like That