Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slováci sa vracajú k veľkým šou! Talent stále zaostáva, no škriabe sa nahor

Oboch komerčných hráčov Slováci na začiatku sezóny poriadne zaskočili, keď vo veľkom odignorovali štart veľkých ťažiskových šou, čo doteraz nebolo zvykom.

22.09.2021 07:00
česko slovensko má talent, talent, slávik,... Foto:
Výkon deviatej série Talentu pomaly stúpa, no stále je za očakávaniami.
debata
sestričky Čítajte aj Mizéria Sestričiek pokračuje! Bude to znamenať koniec markizáckeho seriálu?

Superstar na Markíze a Talent na Jojke budú robiť spoločnosť túto jeseň divákom. Avšak obe šou s prvými časťami si zlízli najhoršie výsledky vôbec. Aj napriek tomu, že boli jednotkami na trhu. Situácia sa začína vylepšovať a postupne sa diváci vracajú k televíznym obrazovkám. To je aj prípad deviatej série Česko Slovensko má talent. Prvú epizódu, ktorú Jojka vysielala 8. septembra sledovalo iba 368-tisíc divákov. Druhú časť si pozrelo 371-tisíc divákov. Aj napriek tomu výkon ťažiskovej šou stále zaostáva za očakávaniami.

pán profesor, Čítajte aj Čo sa to deje s divákmi? Markíza v šoku, Pán profesor zostal poriadne otrasený

Zlepšenie výkonnosti sa očakáva v nasledujúcich týždňoch, s nástupom nepriaznivejšieho počasia, ale najmä prudko zhoršujúcimi sa pandemickými opatreniami, ktoré opäť prinútia publikum tráviť voľný čas vo svojich obývačkách.

Minulú stredu si Talent ešte viac polepšil a konečne sa prehupol cez magickú hranicu 400-tisíc divákov. Stredajšiu epizódu sledovalo až 426-tisíc divákov. Talentová šou porazila aj konkurenčného Utajeného šéfa na Markíze. Toho sledovalo 351-tisíc divákov, druhá séria tejto šou Markíze prináša takisto vlažné výsledky.

očkovacia lotéria, Čítajte aj Očkovacia lotéria stopla pád sledovanosti! Koľko Slovákov tentokrát sedelo pri televízoroch?

V cieľovke 12 – 54 Talent vyskočil na 7,5% sledovanosť s trhovým podielom na úrovni 22,5%. Utajený šéf zaostal so 6,7% sledovanosťou a trhovým podielom 20,4%. Hoci Talent pomaly stúpa, naďalej značne zaostáva za výkonom ôsmej série spred dvoch rokov, keď sledovanosť sa stabilne pohybovala na úrovni 10%.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #Česko Slovensko má talent #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #Utajený šéf #televízna sezóna 2021/2022