Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vybičované emócie, šialená zábava! Novú šou s Vilom Rozborilom musíte vidieť...

Televízia JOJ v stredu večer spúšťa vysielanie ďalšej jesennej novinky Dom Snov. Relácia s Vilom Rozborilom prináša úplne nový koncept. Bude mixom silných emócii, ale aj poriadnej zábavy. Novinka štartuje už v stredu, 22. septembra.

22.09.2021 07:00
dom snov, vilo rozboril, Foto:
Dom snov prichádza na obrazovky Jojky už v stredu, 22. septembra.
debata (4)

Dvanásť mladých párov bude bojovať o svoje vysnívané bývanie. Nebudú to mať však vôbec ľahké. Nový dom si budú musieť nielen od základov postaviť, ale potom oň bojovať v rôznych disciplínach.

česko slovensko má talent, talent, slávik, jandová, Čítajte aj Slováci sa vracajú k veľkým šou! Talent stále zaostáva, no škriabe sa nahor

Začiatkom júna sa spustilo nakrúcanie úplne novej šou Dom snov, ktorá bude meniť životy. Ako napovedá už samotný názov, pod moderátorskou taktovkou ostrieľaného Vila Rozborila si zaľúbené páriky zasúťažia o vlastné bývanie. To však nie je všetko!

Video

„Bacha, to je vážna vec! My v priebehu celej tej jesennej sezóny v súťažiach „porozdávame“ niekoľko domov rôzne po Slovensku. Bude to naozaj, že dom s vlastným pozemkom, postavený dom, komplet zariadený, urobená záhradka, plotík… Proste víťazovi sa v priebehu jesene viackrát odovzdajú kľúče so slovami: Toto je váš Dom snov. On si ju prenesie dovnútra a bude to ich. Takže, ja sa na to veľmi teším,“ povedal Rozboril.

dom snov, vilo rozboril, Čítajte aj Horúce želiezko Jojky mieri do vysielania! Nová šou prinesie kopec zábavy, ale aj emócie

Diváci budú v šou svedkami silných emócií, ale i romantiky, dobrodružstva, napätia či množstva prekvapení. „Ja to poviem kvôli divákom takto. Bude to mať niečo z Vilomenín, to znamená, že to bude jemne bláznivé a hravé. Bude to súťaž mladých zaľúbených párov o ten Dom snov. Ale, keď hovorím o mladých a zaľúbených pároch, samozrejme, nebude chýbať také niečo ako požiadanie o ruku, svadby… Tým pádom to bude mať niečo možno aj zo Siedmeho neba v takej romantickej polohe,“ vysvetlil Rozboril.

the crown, crown, koruna, olivia colman, Čítajte aj Streamovacie služby rozdrvili televízie! Tieto seriály ovládli odovzdávanie cien Emmy...

Aké sú pravidlá novej šou?

V šou Dom snov bude hrať dovedna 12 párov o tri kompletne zariadené domy s vlastným pozemkom a s upravenou záhradou. Jednotlivé pozemky, na ktorých budú stáť domy snov, sa nachádzajú v troch regiónoch naprieč Slovenskom. O jeden dom súťažia 4 páry a to tak, že sa proti sebe vždy stretnú dva páry. Prvé dva páry si zmerajú sily v súťažiach pri stavbe základov, druhé dva páry zas pri stavbe samotného domu.

O víťazovi v každej dvojici sa rozhodne v napínavom semifinále pri sťahovaní obrusu spod tanierov. Komu ostane na stole viac tanierov, vyhráva a postupuje do finále. V tom sa stretnú dva páry – víťazi zo semifinále. Finálové páry si pred kamerami užijú romantickú svadbu i svadobnú hostinu, z ktorej si spolu so svadobčanmi „odskočia“ na samotné finále. Tam sa po jedinej súťaži rozhodne o absolútnych víťazoch, ktorí vyhrávajú svoj Dom snov. Do vlastných rúk dostanú kľúče a ženích si nevestu na rukách prenesie už do nového bývania.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #Dom snov #televízna sezóna 2021/2022