Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Je to tu! Na Slovensko prichádza najvzrušujúcejšia zoznamovacia reality šou

Televízia Markíza ponúkne divákom ďalšiu novinku v rámci novej televíznej sezóny. Prichádza reality šou Love Island. Relácia je špeciálne vyrábaná pre jej streamovaciu platformu Voyo, uvidia ju však aj diváci lineárneho vysielania. O zážitky z luxusnej vily nepríde žiadny divák.

19.09.2021 07:00
Love Island, Foto:
Love Island sa odohráva v luxusnej vile na Kanárskych ostrovoch.
debata (7)

Love Island štartuje už túto nedeľu, 19. septembra 2021, úvodnú epizódu si od 20:00 budú môcť exkluzívne ako prví pozrieť predplatitelia streamovacej služby Voyo a o 22:35 sa dostane aj na obrazovky Markízy.

Superstar, Čítajte aj Superstar stále na kolenách? Podarilo sa Markíze zvrátiť blížiacu sa katastrofu?

Podstata šou Love Island je jednoduchá – súťažiaci si budú v luxusnej vile tri mesiace nielen užívať slnko, more a spoločné úlohy a hry, ale pod dohľadom televíznych kamier hlavne hľadať lásku svojho života. A keď sa k tomu na konci pridá aj atraktívna finančná výhra vo výške 75-tisíc eur, je jasné, že o zábavu bude postarané.

zväčšiť Desiatka súťažiacich nasledujúce týždne strávi... Foto: TV Markíza
love island, Desiatka súťažiacich nasledujúce týždne strávi v luxusnej vile na Kanárskych ostrovoch. Budú hľadať lásku, ale aj bojovať o výhru vo výške 75-tisíc eur.

Počas šou spolu súťažiaci flirtujú, tvoria páry, niekedy ich zase rozbíjajú, zbližujú sa či formujú spojenectvá, a to všetko s jasným cieľom – nájsť lásku svojho života a dostať sa so svojím miláčikom až do finále! V každej epizóde sú ich vzájomné vzťahy testované, pretože tomu, kto nenájde svoj pár alebo je spárovaný len účelovo, hrozí, že bude musieť luxusnú vilu opustiť.

česko slovensko má talent, diana mórová, Čítajte aj Zvrátila Jojka problém so sledovanosťou Talentu? Škriabe sa šou od dna?

Súťažiaci si budú po celú dobu užívať v priestoroch krásnej vily. Nájdu v nej veľký bazén, miesto na relax, cvičenie, spoločnú veľkú spálňu, či unikátnu kuchyňu s výhľadom na pobrežie. Obyvatelia vily budú neustále monitorovaní kamerami, ktoré zachytia každý ich pohyb.

„Love Island je celosvetovo úspešný formát, ktorý priťahuje výrazne mladé publikum, preto je určený primárne pre Voyo. Teší ma, že počas sychravej jesene dáme našim divákom možnosť uniknúť na krásne a exotické Kanárske ostrovy plné lásky, romantiky a zábavy. Predplatitelia služby Voyo sa už v najbližších mesiacoch môžu tešiť aj na prvé tituly z veľkého množstva exkluzívnych projektov pôvodnej tvorby, ktoré nenájdu nikde inde,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Nová epizóda bude na VOYO k dispozícii každý deň po 20:00, s výnimkou soboty. S časovým odstupom si budú môcť šou pozrieť aj diváci Markízy, a to v neskorších večerných hodinách.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Voyo #Love Island #oseriáloch #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022