Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Porotcovia Superstar zostali ako obarení! A to len preto, že prišiel jeden súťažiaci...

Ďalšia časť novej Superstar je takmer tu! Televízia Markíza ju odvysiela už tento piatok večer. A opäť sa bude na čo pozerať!

17.09.2021 07:00
Superstar, Foto:
Superstar pokračuje premiérovou epizódou v piatok večer na Markíze.
debata (1)
The Morning Show, aniston, witherspoon, Čítajte aj Seriálová žatva sa začína! Začiatok jesene prináša so sebou najlepšie hity

Dobrou správou je, že sledovanosť Superstar sa po úvodnom vlažnom prijatí zvýšila. Minulotýždňová časť priniesla vzostupný trend. Druhá epizóda dosiahla rating 8% a rovnako aj trhový podiel 27,1% v cieľovke 12 – 54. Medzitýždenne si SuperStar z hľadiska ratingu polepšila o 0,8 percentu­álneho bodu a trhový podiel jej narástol o 2,3 percentu­álneho bodu. Túto časť si nenechalo ujsť celkovo 416-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, v porovnaní s minulotýždňovou úvodnou epizódou ide o nárast o 30-tisíc divákov.

Superstar, Čítajte aj Superstar stále na kolenách? Podarilo sa Markíze zvrátiť blížiacu sa katastrofu?

Ako sa bude dariť tretej časti? Pôjde krivka sledovanosti ešte viac nahor? Potenciál tu je veľký, keďže na obrazovkách sa opäť predvedú viacerí adepti na titul Superstar. Tento piatok vyrazí dych porote veľmi sľubný kandidát. Porota sa už niekoľkokrát nechala počuť, že tento ročník sú najvýraznejšie dievčatá. No už dnes večer budeme svedkami toho, ako obávaný kat Pavol Habera pochváli mladého Amosa: „Myslím si, že si jeden z najlepších chalanov, ktorých sme zatiaľ videli.“ Patricie Pagáčovú zas očaril dvadsaťdva ročný Petr Jiran „ja som z teba úplne nadšená, mám husiu kožu“, povedala na margo jeho vystúpenia. Pozrite si exkluzívne video z dychberúceho vystúpenia talentovaného Pe­tra!

Video

A to rozhodne nebude všetko! Okrem tých talentovaných sa pred porotu postavia aj tí, ktorí by spievať radšej nemali. Avšak svoje vystúpenie postavia na niečom úplne inom, ako na spievaní. Šťastie v SuperStar skúsil Pavol Vaško z Bratislavy. Ten sa venuje niekoľkým bojovým športom, je bodyguard a zároveň aj trénuje. Pre svoju prácu je tak zapálený, že počas nakrúcania medailóniku svojmu sparingovi v ringu zlomil rebro. „Chudák chalan má zlomené rebro. A ja som nechcel, ale tak proste neuhol sa“ vyjadril sa Pavol s úsmevom. Akoby toho nebolo málo, na mušku si zobral aj hviezdneho porotcu Leoša Mareša. Našťastie išlo len o maketu v životnej veľkosti, ktorá sa dá stále opraviť. Podarí sa Pavlovi knockoutovať porotu a postúpi ďalej?

Tento rok vládnu Superstar dievčatá!

Opakom drsného Pavla je Kateřina Chybivá. Azda po prvýkrát sa v SuperStar objavil anjel. Minimálne tak krásna súťažiaca ako Kateřina Chybová, ktorá prišla. Hoci jej priezvisko naznačuje niečo iné, Katkin spev bol čistý, krásny a úplne bez chybičky. Niet divu, že porota mala jasné rozhodovanie. Inokedy prísny Pavol Habera Katku dokonca prirovnal k novej Zuzane Navarovej a za jej výkon jej poďakoval, čo je veľká vzácnosť. Katka teda nielen vyzerá ako anjel, ale aj tak spieva.

česko slovensko má talent 9, talent, mórová, jandová, slávik, prachař, Čítajte aj Ďalšia megašou dostala od Slovákov na frak! Jojka spustila Talent a zostala prekvapená

V najnovšej časti Superstar opäť príde k „doťahovaniu“ sa porotcov, čo bude zdrojom skvelej zábavy. Aj skúsený moderátor ako je Leoš Mareš môže zlyhať vo svojej najsilnejšej disciplíne – viesť rozhovor. Stalo sa to v prípade súťažiacej Lucie Elíškovej, od ktorej sa snažil zistiť prečo sa jej v Nemecku nepodarilo preraziť. Po niekoľkých pokusoch Paľo celú situáciu okomentoval so smiechom slovami „Zatiaľ sa nepodaril ani jeden rozhovor z týchto troch“. Leošova reakcia nenechala na seba dlho čakať: „Drž hubu!“ odkázal Paľovi rovnako so smiechom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Superstar #oseriáloch #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022