Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Horúce želiezko Jojky mieri do vysielania! Nová šou prinesie kopec zábavy, ale aj emócie

Po niekoľkomesačnej pauze sa obľúbený moderátor Vilo Rozboril vracia na obrazovky Jojky. Nebude to však v relácii V siedmom nebi! Prichádza úplne nová originálna šou Dom snov, tá bude kombináciou vybičovaných emócii, ale zábavy v štýle kultových Vilomenín.

16.09.2021 07:00
dom snov, vilo rozboril, Foto:
Už 22. septembra sa na obrazovkách Jojky objaví úplne nová originálna šou Dom snov.
debata (3)
česko slovensko má talent 9, talent, mórová, jandová, slávik, prachař, Čítajte aj Ďalšia megašou dostala od Slovákov na frak! Jojka spustila Talent a zostala prekvapená

Nová zábavno-súťažná šou Vila Rozborila bude meniť životy zaľúbených párov. Tie sa na obrazovkách Jojky už na jeseň „pobijú“ o svoje vlastné bývanie v novopostavenom dome s kompletným zariadením, upravenou záhradou a vlastným pozemkom. Popri tom zažijú aj kopec prekvapení. Medzi ne patria aj zásnuby, výlety či rôzne súťaže, v ktorých si budúci manželia zmerajú svoje sily. Tešiť sa tak môžete na množstvo zábavy, ale i romantiky či silných emócií. A pozor! Dom snov pozná už aj dátum štartu!

Prvá epizóda sa objaví na obrazovkách v stredu, 22. septembra. Vytlačí tak Česko Slovensko má talent, ktorý sa ustáli vo svojom štandardnom sobotnom slote.

Superstar, Čítajte aj Superstar stále na kolenách? Podarilo sa Markíze zvrátiť blížiacu sa katastrofu?

Ako vznikol nápad vytvoriť úplne novú šou?

Nápad na šou, v ktorej môžu ľudia vyhrať vlastné bývanie, prišla v predvianočnom období na základe obľúbenej relácie V siedmom nebi. V poslednej adventnej epizóde totiž podvedená rodina získala doposiaľ najväčší dar v histórii Siedmeho neba – svoj vysnívaný dom. Táto konkrétna časť mala obrovský divácky úspech a dosiahla aj rekordnú sledovanosť.

„Tento nápad vznikol pred Vianocami V siedmom nebi, keď sme odovzdávali jeden dom vďaka jednému chlapovi, ktorý to vo firme robí. Rodine, ktorá bola podvedená neserióznym podnikateľom, odovzdal dom. Vtedy mi skrsol nápad, že by sme mohli urobiť niečo, kde budeme rozdávať domy,“ vysvetlil Vilo.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Vilo Rozboril #oseriáloch #Dom snov #televízna sezóna 2021/2022