Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Porota Superstar zostala v šoku! Súťažiacemu neunikol Haberov vražedný pohľad a potom prišlo toto...

Už v piatok večer pokračuje Superstar druhou epizódou a divákom sa predstavia ďalší adepti na prestížny spevácky titul, ale aj tí, ktorí talentom neoplývajú...

10.09.2021 07:00
Superstar, Foto:
Druhú epizódu Superstar uvedie televízia Markíza už v piatok večer.
debata (3)

V predchádzajúcej epizóde, minulý týždeň, sa predstavili súťažiaci a bol teda poriadny mix. Niektorí predviedli obrovský talent a je veľká šanca, že niektoré tváre diváci uvidia aj vo finále. Boli tam aj kandidáti bez talentu a snažili sa zaujať všetkým možným, len nie spevom. Tí sa pred porotou dlho neohriali a nekompromisne dostali padáka.

superstar, Čítajte aj Markíza zaškrípala zubami! Toto rozhodne nečakala, že sa stane so Superstar

Inak to nebude ani v piatkovej epizóde! Porota zažije poriadny šok, keď pred nich prestúpi Jaroslav Kupča, ktorý o sebe tvrdí, že má zvláštny dar – dokáže čítať z ľudskej tváre. Demonštroval to rovno na Leošovi Marešovi, ktorému vypozoroval „pozitívne čakričky“. Naopak u Paľa Haberu mu neunikol vražedný pohľad. No, ten sa nedal nevšimnúť… A potom to prišlo! Uspel alebo pohorel? Pozrite si exkluzívne video z najnovšej epizódy Superstar!

Video
hbo max, Čítajte aj Pripravte sa na príchod televízneho giganta! V roku 2022 na Slovensko príde...

Jaroslav nebol jediný, kto dostal pár minút na to, aby presvedčil porotu, že si zaslúži postup. Technické problémy sa nevyhýbajú ani tak veľkej šou, akou je SuperStar. Svoje o tom vie študent Michal Nováček, ktorý prišiel na casting s vlastnou piesňou a gitarou, s ktorou mal však menšie problémy. Marián Čekovský však sa ponúkol, že mu počas vystúpenia bude držať struny na gitare. Michal sa tak mohol sústrediť na svoj výkon. Bude to dosť, aby presvedčil porotcov, že do SuperStar patrí?

Matrix 4 Čítajte aj Kultový Matrix 4 privedie Nea medzi živých. Myslí si, že sa zbláznil

Aby tých nadprirodzených náznakov nebolo málo, objaví sa súťažiaci, ktorý sa venuje tarotovým kartám. Na otázku Moniky Bagárovej prečo má na sebe košeľu s tvárou čerta odpovedal, že podľa kariet je diabol. „Tento týpek si dnes vyloží karty a pravdepodobne ma začaruje“ reagovala nervózne Monika na súťažiaceho.

shang-chi, Čítajte aj Recenzia: Začiatok novej éry hrdinov? Veruže nie! Tento film zabíja totálnou predvídateľnosťou

Každý súťažiaci čelí veľkému tlaku. Veštci chcú postúpiť a nikto nechce pohorieť. O to náročnejšie to je v prípade, keď na svoje vystúpenie čakáte celý deň a k tomu ešte aj za horúceho letného počasia. Podľa predstáv nedopadlo vystúpenie Daniely Baksieovej, ktorá sa následne rozplakala. Utešiť a upokojiť ju išla porotkyňa Patrície Pagáčová. Porota sa rozhodla dať Deniele druhú šancu za klavírneho sprievodu Mariána Čekovského.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Superstar #Paľo Habera #oseriáloch #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022