Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nedajte sa pomýliť roztomilou tváričkou! Je tu nová šéfka, ktorá dá všetkých do pozoru

Milovaný Baby šéf sa vracia. V animovanom filme Baby šéf: Rodinný podnik sa ukáže, že talent na sekírovanie a zarábanie bambiliónov sa dedí.

04.09.2021 06:00
debata

Baby šéf: Rodinný podnik je pokračovaním prvej úspešného filmu z roku 2017, ktorý bol nominovaný na Oscara. Animovaný film z dielne DreamWorks Animation prekonal všetky očakávania, strhol detského aj dospelého diváka. So zárobkom 528 miliónov dolárov si tvorcovia nemohli dovoliť nepokračovať v biznise.

Baby šéf je späť! Ešte panovačnejší ako... Foto: DreamWorks Animation
The Boss Baby: Family Business Baby šéf je späť! Ešte panovačnejší ako predtým. Baby šéf: Rodinný podnik je pokračovaním úspešnej animovanej komédie.

Najskôr sa tak stalo v roku 2018 prostred­níctvom seriálového pokračovania The Boss Baby: Back in Business (Baby šéf: Späť v hre) na Netflixe, ktorý má k dnešnému dňu už štyri série. Tento týždeň vyštartovalo do kín filmové pokračovanie úspešnej jednotky pod názvom Baby šéf: Rodinný podnik, v ktorom sa ukáže, že talent na sekírovanie ostatných a zarábanie peňazí sa v tejto rodine dedí. Hoci nie priamo, ale skríža.

Red Notice Čítajte aj Toto bude hra na mačku a myš! Unikne prefíkaná Gal Gadot svalnatému agentovi a zlodejovi umenia?

V jednotke bratia Tim a Ted bojovali proti sebe, ale na konci našli k sebe cestu. Vyzeralo to, že už navždy. Dvojka nás posunie o 25 rokov neskôr. Bratia sú už dospelí, rodinná idylka sa však nekoná. Bratia sa odcudzili, každý vyznáva iné hodnoty. Tim je otcom na rodičovskej dovolenke, s emancipovanou manželkou a dvoma dcérami. Niekdajší Baby šéf Ted (ako inak) rozvíja svoj talent na zarábanie peňazí a je z neho úspešný multimilionár.

superstar 2021, superstar, Čítajte aj Nová Superstar štartuje! Prekvapeného Haberu prešli vtipy, keď hrobár 'zanôtil' jeho pesničku

Pozornosť sa v „dvojke“ upriami na Timove dcéry. Tínedžerka Tabitha navštevuje školu pre mimoriadne nadané deti a vzhliada k svojmu úspešnému strýkovi Tedovi, čo vôbec nie je po vôli jej otcovi. Malá Tina nie je iba roztomilé batoľa, v skutočnosti je tajnou agentkou organizácie Baby Corp. a má za úlohu odhaliť veľké sprisahanie spojené so sestrinou školou a jej čudným riaditeľom.

Nezaobíde sa ale bez pomoci otca, strýka a sci-fi vychytávky, ktorá z dospelého dočasne urobí malé dieťa. A tak sa chlapi premenia na chlapcov a vydajú sa do akcie, pri ktorej k sebe znovu nájdu cestu a – len tak mimochodom – aj zachránia svet.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Táňa Pauhofová #Baby šéf: Rodinný podnik