Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto bude hra na mačku a myš! Unikne prefíkaná Gal Gadot svalnatému agentovi a zlodejovi umenia?

Pozrite si trailer na akčnú komédiu Red Notice s Dwaynom Johnsonom, Ryanom Reynoldsom a Gal Gadot.

03.09.2021 07:00
Red Notice Foto:
Ryan Reynolds, Gal Gadot a Dwayne Johnson v hre na mačku a myš vo filme Red Notice.
debata

Známy hollywoodsky svalnáč Dwayne Johnson znova vyráža do terénu, aby v akčnej komédii na Netflixe s názvom Red Notice zatočil s kriminálnikmi. Ako top špecialista FBI John Hartley má za úlohu dostať za mreže tých najhľadanejších „grázlov“ rôzneho druhu, na ktorých vydal Interpol zatykač najvyššieho stupňa, tzv. Red Notice. Vyzametať chodník od špiny však nebude také ľahké!

Streamovací gigant zverejnil trailer na novú akčnú komédiu, ktorú nasadí 12. novembra.

prodigal son, profilovač, Čítajte aj Nepremeškajte slovenskú premiéru kriminálneho hitu! Takýto seriál tu už dlho nebol

Ako to už býva, dobro musí neraz „privrieť oči“ a spojiť sily so zlom, aby sa podarilo splniť kvóty na pochytaných zločincov. Dwayne Johnson musí chtiac-nechtiac uzavrieť partnerstvo so zlodejom umeleckých diel svetového rangu Nolanom Boothom (Ryan Reynolds). Ale to len preto, aby dolapili aktuálne najhľadanejšiu zlodejku umenia, známu pod prezývkou „The Bishop“.

pán profesor, tomáš maštalír, gabika marcinková, Čítajte aj Najsledovanejší seriál Slovenska sa vracia! Pozrite si prvé zábery z novej série

Kriminálnička, ktorú stvárňuje vychytená herečka a modelka izraelského pôvodu Gal Gadot, však vždy tomuto čudnému teamu unikne. Podarí sa jej zbaviť sa ich natrvalo a v závere sa im schuti vysmiať do tváre? Uvidíme.

Rovnako sa už v novembri presvedčíme, či bývalý wrestler s prezývkou The Rock zvládne tentoraz vykročiť z tieňa svojich tradičných postáv a predstaví sa v novej polohe. Šanca tu je.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Dwayne Johnson #Ryan Reynolds #Gal Gadot #oseriáloch #Red Notice