Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nová Superstar štartuje! Prekvapeného Haberu prešli vtipy, keď hrobár 'zanôtil' jeho pesničku

Televízia Markíza po roku a pol rozbieha hľadanie nových speváckych talentov. Avšak len jeden sa môže stať Superstar a tešiť sa z výhry v hodnote 75-tisíc eur. Pozrite si exkluzívne prvé zábery z úvodného kastingu, ktorý prinesie mnoho prekvapujúcich momentov, v tom dobrom, ale aj zlom zmysle. Začiatok novej série vyviedol z miery obávaného kata Paľa Haberu.

03.09.2021 07:00
superstar 2021, superstar, Foto:
Prvá epizóda Superstar štartuje už v piatok večer na Markíze.
debata (3)

Túto sezónu čaká divákov veľká zmena! Superstar sa nebude vysielať počas nedeľných večerov, ako boli dlhoročne zvyknutí. Televízia Markíza pristúpila k operatívnej zmene a to len pár dní pred premiérou siedmej federálnej verzie. Dôvod je jasný. Žrebovanie očkovacej prémie na RTVS, ktorá láka rekordné počty divákov a žiadnemu inému programu nedáva šancu uspieť. A to si nová séria speváckej šou nemôže dovoliť. Po novom tak hľadaniu Superstar budú patriť piatkové večery až do momentu, kým šou nevstúpi do fázy živých prenosov.

pán profesor, tomáš maštalír, gabika marcinková, Čítajte aj Najsledovanejší seriál Slovenska sa vracia! Pozrite si prvé zábery z novej série

Prvá epizóda teda prichádza už 3. septembra o 20:30 na Markíze a úvodný kasting prinesie mix tých talentovaných, ale aj tých, ktorí toľko talentu nepobrali. Čo však zostáva je rovnaké? Predsa porota! Diváci sa môžu tešiť na zohratú partiu v zložení Paľo Habera, Marián Čekovský, Leoš Mareš, Patrície Pagáčová a Monika Bagárová. Pätica odborníkov, po druhýkrát, bude hľadať tých najlepších, aby vo finálových prenosoch sa našla jedna spevácka superstar! Čo všetko prinesie prvý kasting?

Najväčší smoliar kastingu?

Dobrý výkon vyžaduje koncentráciu a kľud. Už samotné predstúpenie pred porotu môže byť pre niekoho stresujúce. Niektorí sa spoliehajú na to, že im bude priať šťastie a že získajú od hviezdnych porotcov trikrát áno. Na šťastie sa však nemohol spoľahnúť súťažiaci z Ostravy Martin Dufek, ktorý mal od rána smolu. Stalo mu to najhoršie čo sa mohlo stať – zaspal. Prebudil sa o hodinu neskôr, a to všetko kvôli kamarátovi, ktorý ho na kasting doprevádzal. Aby toho nebolo málo, Martin si skoro nemal čo obliecť, keďže ten istý kamarát skoro oblial aj jeho nohavice limonádou. Ako napokon dopadne Martin? Podarí sa mu zbaviť smoly a postúpi?

Prví súťažiaci v novej sérii Superstar! Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Záber z prvej epizódy novej série Superstar,...

Odvaha im nechýba

Každý sa snaží pred porotou zažiariť a ukázať sa v čo najlepšom svetle. Niektorí, ako napríklad dievčatá Karmen Sarojanová a Katarína Pustajová, stavili na známe hity veľkých speváčok, pri ktorých môžu ukázať hlas v jeho najlepšej forme. Karmen išla na istotou a predviedla sa s piesňou Listen od americkej divy Beyoncé.

kriminálka las vegas, csi vegas, csi, Čítajte aj Pripravte sa! Legendárny krimi seriál sa vracia a pozná dátum premiéry

Katarína zvolila pieseň francúzskej speváčky Lary Fabian – Je t'aime. Ešte pred samotným vystúpením šokovala porotu tým, že vie napodobňovať píšťalové tóny, čo obávaný kat Palo Habera chcel počuť. Podarilo sa jej ohúriť porotu?

Medzi odvážlivcov patrí aj povolaním hrobár Michal Květ, ktorý si vybral rovno jednu z piesní Paľa Haberu – Boli sme raz milovaní. „Typická hrobárska pesnička“, zažartoval Habera počas jeho vystúpenia. Ako dopadlo jeho vystúpenie? Pozrite si exkluzívne video z prvej epizódy!

Video

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Superstar #Paľo Habera #oseriáloch #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022