Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na obrazovky sa vracia zbesilá šou o varení! Podarí sa Jojke opäť oslabiť Markízu?

Po letnej pauze sa o slovo už v pondelok podvečer prihlásia o slovo zábavná šou o varení - Bez servítky. Jojka spúšťa vysielanie druhej série a rozhodne to neskončí pri nej. Televízia už teraz verbuje potenciálnych účinkujúcich, aby sa prihlásili.

30.08.2021 07:00
bez servítky, Foto:
Nová séria Bez servítky štartuje už v pondelok, 30. augusta.
debata

Bola to práve táto relácia, ktorá dokázala počas jari oslabiť zdanlivo neporaziteľných Oteckov. Konkurenčný rodinný seriál, po prvýkrát, okúsil, aké to je, keď sa musí o svoje publikum deliť. Cieľová skupina sa postupne začala deliť medzi obe komerčné stanice a hoci Oteckovia mali pravidelne navrch, hranica medzi reláciami sa začala zmenšovať, až kým Bez servítky neporazilo samotné finále šiestej série Oteckov.

superstar, Čítajte aj Panika tesne pred štartom sezóny! Televízne zemestrasenie spôsobila očkovacia lotéria

Dokáže Bez servítky nadviazať na svoje jarné úspechy aj počas tohtoročnej jesene? To sa ukáže už od pondelka, 30. augusta o 17:50, keď sa šou vracia s novými časťami a opäť proti sebe bude markizácky seriál, ktorý v rovnaký deň štartuje siedmu sériu.

Ak ste pravidelní diváci Bez servítky, istotne vám neuniklo, že láska prechádza naozaj cez žalúdok. Až dvaja naši súťažiaci požiadali totiž o ruku svoje partnerky. Jedlá sa našim súťažiacim vydarili perfektne, no niektoré dopadli aj trochu horšie. Zopár súťažiacich sa priznalo, že variť nevedia, iní mali zase medaile za svoje kulinárske úspechy. Predstavili sa úplne amatérski, no výnimoční kuchári, ale aj profesionálni šéfkuchári. Niektorí súťažiaci zaujali nielen svojou kuchyňou, ale tiež netradičným povolaním.

peter kelíšek, Čítajte aj Producent a hlavný kameraman seriálu Sestričky: Najväčšou radosťou je spraviť niečo, čo v ľuďoch zarezonuje
Druhá séria sľubuje ešte viac kritiky, ale aj... Foto: TV JOJ
bez servítky, Druhá séria sľubuje ešte viac kritiky, ale aj zábavy zo strany súťažiacich.

Naši súťažiaci, až na pár výnimiek, predviedli skvelé kuchárske umenie a veľakrát sme ich kulinárskymi schopnosťami zostali naozaj prekvapení. Takou je napríklad aj exotická kráska z Juhoafrickej republiky Octavia McKenzie, aktuálne žijúca na Slovensku, ktorá spolu s ďalšími víťazmi šou Bez servítky otvorí jej jesennú sezónu. A veruže sa máte na čo tešiť. Tí najlepší z najlepších pre vás budú nadchádzajúci týždeň variť. Nadchádzajúci týždeň sa v špeciálnom vydaní Bez servítky predstavia okrem Octavie aj Pierre Cédrick, Adriana Ihringová, Nikola Nemcová a Branislav Vincze.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #Bez servítky #televízna sezóna 2021/2022