Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza na jeseň: Žiadne experimenty, stávka na tie najväčšie divácke trháky

Štart novej televíznej sezóny 2021/2022 je už na spadnutie a na jej spustenie sa chystá aj najsledovanejšia televízia na Slovensku – Markíza. Trhový líder už niekoľko sezón má vo zvyku výrazne bodovať s pripravenými formátmi, ktoré sú mixom pôvodnej tvorby, ťažiskovej megašou, reality šou a akvizičných filmov. Ani túto jeseň to nebude inak! Markíza počas nadchádzajúcej jesene zvolila overenú štruktúru, ktorá nesie heslo – žiadne experimenty.

19.08.2021 07:00
sestričky 4, sestričky, Foto:
Diváci sa od septembra môžu tešiť na štvrtú sériu Sestričiek.
debata (2)

Po dlhotrvajúcej koronakríze, keď bola pomerne dlho paralyzovaná produkcia a aj po jej reštarte sa tvorcovia museli vysporiadať s novým nastavením fungovania, sa ľady hýbu správnym smerom. Divákov čaká mimoriadne bohatá a premiérovými programami nabitá jeseň. Premiérový obsah bude spúšťať postupne s tým, že obľúbené programy majú diváci možnosť vidieť s týždenným predstihom na platenej platforme Voyo.

superstar, superstar 7, Čítajte aj Štartuje jubilejná séria Superstar! Markíza láka na sledovanie imidžovou upútavkou

Oteckovia s obrovským prekvapením

Televízia Markíza spustí novú sezónu už v pondelok, 30. augusta, keď do podvečerného slotu sa vrátia obľúbení Oteckovia s premiérovou, siedmou sériou. Rodinný formát zažil mimoriadne silnú zimu, keď opäť začal lámať vlastné rekordy v sledovanosti, no nepríjemný zvrat nastal počas jari. Aj Oteckovia pocítili, aké to je, keď stratia väčší počet divákov. Tvorcovia však nezaháľajú a chcú dať zabehnutému seriálu nový impulz na prilákanie publika.

Scenáristi sa pohrajú s osudmi obľúbených postáv a štvorica Oteckov si vymení povolania, čo má byť zdrojom zábavy. A aby toho nebolo málo, televízia pristúpila k ojedinelému kroku a prepojí Oteckov so svojím top diváckym hitom – Pánom profesorom. Už na začiatku novej série sa objavia v deji vybrané postavy z obľúbeného seriálu.

Zmeny na Farme

V rovnaký deň čaká divákov aj veľkolepá premiéra trinástej série Farmy. Stálica medzi reality šou si stále udržuje nadpriemerný počet divákov a tak nie je dôvod prestať nakrúcať nové série. Tento rok však čaká Farmu prerod. Markíza si, zrejme, konečne vypočula kritiku zo strany divákov a šou sa vráti k pôvodnému konceptu, od ktorého sa v posledných rokoch výrazne odklonila. Po výmene moderátorky počas desiatej série sa zmenila aj Farma, ktorá sa viac obsahom a štýlom priblížila klasickej kontajnerovej šou typu Big Brother, kde skupina ľudí si užíva vo vybudovanej vile a na každom kroku striehnu kamery.

seriál nemocnica, noel czuczor, Čítajte aj Frontálny útok Jojky proti Markíze! Jej ťažiskový seriál spustí nečakane skoro

Trinásta séria však prinesie zvrat, na ktorý sa dlho čakalo. Farmári sa opäť presunú do hôr, ďaleko od civilizácie. Opäť budú musieť vybudovať od základov samotnú farmu, hospodárstvo, založiť záhradu a žiť tak, ako kedysi naši predkovia. Farme, už tradične, budú patriť sloty v druhom večernom pásme od 21:40 a následne každý piatok bude nasledovať Duel, ktorý vyplní až trojhodinové okno od 20:30.

V utorok, 31. augusta, Markíza zavŕši svoje narodeninové vysielanie. V tento deň o 20:30 uvedie dokumentárny film s názvom „Televízne noviny 25“, ktorý bude mapovať štvrťstoročie najsledovanejšieho televízneho spravodajstva na slovenskom trhu. Diváci sa môžu tešiť na spomienky a zážitky mnohých zaujímavých osobností z minulosti aj súčasnosti Televíznych novín.

Utajený šéf, ale aj Horná Dolná

Prvého septembra odštartuje vysielanie druhej série úspešnej doku reality šou Utajený šéf. Prvá séria na Slovensko valcovala rebríčky sledovanosti a túto jeseň príde druhá sezóna. Diváci sa môžu opäť tešiť na zaujímavé prestrojenia najvyšších šéfov veľkých firiem, ktorí si na pár dní okúsia pracovné činnosti svojich podriadených. A neraz sa poriadne zapotia.

Štvrtkové večery budú zas a znova patriť nezničiteľnej komediálnej stálici. Horná Dolná začiatkom septembra odštartuje vysielanie neuveriteľnej trinástej série. Víkendy na Markíze budú opäť premiérové. Kým sobotné večery budú patriť filmom, v nedeľu sa budú hľadať spevácke talenty.

Takto bude vyzerať Markíza na jeseň 2021! Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
V pondelok 30. augusta Markíza spúšťa...
nemocnica, seriál nemocnica, nela pocisková, richard autner, Čítajte aj Jojka na jeseň: Návrat Talentu, totálny seriálový reštart a nová šou s Rozborilom

Veľkolepý návrat Superstar!

Už 5. septembra odštartuje na Markíze ďalší ročník Superstar. Po minuloročnom megaúspechu, keď šou prešla viacerými kreatívnymi zmenami, ktoré sa ukázali ako správny krok sa relácia vracia, aby sa opäť našla nová spevácka hviezda. Dobrou správou je, že skvelé zloženie poroty zostáva nezmenené. Diváci sa môžu tešiť na Paľa Haberu, Mariána Čekovského, Leoša Mareša, Patríciu Pagáčovú a Moniku Bagárovú. A to nie je všetko! Superstar sa zmení aj vizuálne, keďže šou opäť ponúkne nové štúdiá a lokácie, kde sa nakrúcalo.

Nebude chýbať Pán profesor a Sestričky

Tým sa však premiéry nekončia! V pondelok, 6. septembra, budú pri televíznych obrazovkách netrpezlivo čakať všetci fanúšikovia Pána profesora. V tento deň odštartuje už tretia séria najsledovanejšieho seriálu Slovenska a o zábavu nebude núdza. Dobrou správou je, že sa tvorcom podarilo pripraviť viac epizód. Pán profesor sa teda túto sezónu zdrží dlhšie.

O deň neskôr si na svoje prídu tí, ktorí čakajú na poriadnu drámu. Po ročnej pauze sa vrátia obľúbené Sestričky s premiérovou štvrtou sériou.

Novinkou vo vysielaní bude reality šou Love Island, ktorá je primárne určená pre platenú streamovaciu platformu Voyo. Avšak o dianie v luxusnej vile nezostanú ukrátení ani diváci Markízy. V priebehu septembra by súhrny mali dostať priestor aj v klasickom televíznom vysielaní. Tí, ktorí budú zvedaví na účastníkov si budú musieť počkať, keďže reality šou dostane priestor až po Farme. Love Island je klasická kontajnerová reality šou, vybraní súťažiaci strávia niekoľko mesiacov v luxusnej vile v zahraničí. Zaliati slnkom si budú užívať luxus, ale najmä sa bude mapovať ich spolužitie, hádky, konflikty, ale možno preskočí aj iskra medzi niektorými.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Superstar #Horná Dolná #Voyo #Love Island #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #seriál Sestričky #Utajený šéf #seriál Pán profesor #Farma 13 #televízna sezóna 2021/2022