Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Štartuje jubilejná séria Superstar! Markíza láka na sledovanie imidžovou upútavkou

Televízia Markíza už avizuje štart novej série Superstar. Slovensko čaká celkovo už jubilejná desiata sezóna. Od roku 2004 vznikli tri série slovenskej verzie a túto jeseň sa bude vysielať siedma sezóna federálnej.

17.08.2021 07:00
superstar, superstar 7, Foto:
Nová séria Superstar sa začne vysielať 5. septembra.
debata (1)

Superstar na jar 2020 zaznamenala obrovský divácky ohlas, vzhľadom aj na vývoj pandémie, ale aj pre atraktívne kreatívne zmeny. Zmizol moderátor, porota sa rozšírila na netradičný počet – päť členov, nové štúdio, zmena štruktúry vysielania – väčší akcent na kastingové kolá a menší na live vystúpenia. Vďaka vysoko nadpriemernej sledovanosti sa Superstar vracia na scénu v rekordne rýchlom čase. Zvyčajne Markíza a Nova tento formát realizovali s minimálne dvojročným rozostupom.

vera wisterová, marcel forgáč, byť zdravý je výhra, očkovacia lotéria, Čítajte aj Očkovacia lotéria absolútny divácky trhák! Číry televízny amaterizmus prilákal davy

Siedma federálna verzia prichádza iba po viac ako roku. Dobrou správou je, že sa vracia porota z minulého ročníka. Diváci sa môžu tešiť na Paľa Haberu, Mariána Čekovského, Leoša Mareša, Moniku Bagárovú a Patríciu Pagáčovú. Avšak tohtoročná séria bude v niečom iná. Okrem nových speváckych talentov sa bude súťaž nakrúcať v nových štúdiách. Ak to situácia dovolí, tak aj finálové kolá budú opäť veľkolepé.

seriál nemocnica, noel czuczor, Čítajte aj Frontálny útok Jojky proti Markíze! Jej ťažiskový seriál spustí nečakane skoro

Pri tejto príležitosti televízie nakrútili novú imidžovú upútavku, v ktorej účinkujú všetci porotcovia. Tentokrát sa poriadne rozbláznili!

Superstar pozná aj dátum štartu! Nová séria sa začne v nedeľu 5. septembra, meno víťaza bude známe pred tohtoročnými Vianocami.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Superstar #oseriáloch #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022