Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prichádza ďalšia variácia Alžbety II.! Stvárni ju nenávidená potvora z Harryho Pottera

Netflix rozbieha nakrúcanie finálnych dvoch sezón svojho unikátneho seriálu Koruna (The Crown). Prichádza opäť kompletná výmena hereckých predstaviteľov.

06.08.2021 07:00
imelda staunton, the crown, koruna, Foto:
Prvý pohľad na herečku Imeldu Staunton, ktorá stvárni Alžbetu II. v piatej a šiestej sérii The Crown.
debata (1)

Je len jeden seriál na svete, ktorý sa nebojí vymeniť kompletne celé obsadenie a ešte z toho aj profituje. Netflix so svojou najúspešnejšou historickou drámou The Crown (Koruna) spravil z najväčšieho strašiaku doslova prednosť. Veď čo je najhoršie pre seriál, keď sa jedna z hlavných postáv rozhodne po rokoch odísť alebo ju treba preobsadiť?

seriál nemocnica, Čítajte aj Premiéra jojkárskeho ťažiskového seriálu sa blíži! Máme fotky z nakrúcania

Jedinečný životopisný seriál o živote Alžbety II. zaujal od prvej série, intímny príbeh o britskej kráľovskej rodine je skvostom, úžasnou sondou do čias, keď na mladú Alžbetu dopadla ťažoba kráľovskej koruny a povinností a navždy sa zmenil jej život. Stala sa vecou verejnou, národným majetkom, osobou, ktorá so železnou pravidelnosťou musí popierať samú seba a konať v záujme krajiny.

Hlavný autor seriálu Peter Morgan ešte pred prvou klapkou jasne povedal, že seriál bude mať šesť sezón a každé dve sa bude meniť obsadenie, aby sa hodnoverne reprodukovalo starnutie britských monarchov. Netflix sa púšťa do záverečných sezón. Po Claire Foy, Olivii Colman štafetu preberie Imelda Staunton, ktorá stvárni britskú kráľovnú v piatej a finálovej šiestej sérii.

pán prsteňov, lord of the rings, Čítajte aj Titán medzi seriálmi prichádza! Seriálového Pána prsteňov uvidíte v septembri...

Streamovací gigant pri príležitosti spustenia produkcie piatej série dal nedočkavým fanúšikom prvú ochutnávku a to rovno pohľad na „novú“ podobu Alžbety II.. Herečku Imeldu Staunton má drvivá väčšina divákov zafixovanú ako zlú čarodejnicu Umbridgeovú zo ságy o Harrym Potterovi. Určite to však bude veľká zmena, keď sa predvedie v diametrálne odlišnej polohe v seriáli Koruna.

Piata séria uzrie svetlo sveta v priebehu roka 2022, pravdepodobne v novembri, rozlúčková šiesta príde o rok neskôr.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #The Crown #oseriáloch #Imelda Staunton