Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Trvalo to 27 rokov a predsa sa podarilo! Do kín prichádza druhá časť kultového filmu

Vo štvrtok do kín príde nová verzia legendárneho filmu Space Jam. Opäť sa spojí svet náš a ten animovaný!

11.07.2021 07:00
Space Jam, Foto:
Film príde do slovenských kín 15. júla.
debata

Keď sa vo filme Space Jam z roku 1994 prepojil animovaný svet s naším reálnym svetom, zachraňoval postavičky z animákov Looney Tunes pred hrozivým osudom basketbalista Michael Jordan. Píše sa rok 2021 a Jordana nahradila hádam najväčšia súčasná hviezda NBA (severoamerickej Národnej basketbalovej asociácie) – LeBron James.

červené pásky, Čítajte aj Hľadanie najhoršieho slovenského seriálu pokračuje! Tieto sa vyhli veľkej hanbe...

Po tom, čo LeBrona a jeho syna uväznia v digitálnom svete, musí basketbalová superhviezda vybojovať prepustenie v špeciálnom zápase. Jeho tím budú tvoriť Bugs Bunny, Lola Bunny, Daffy Duck, Speedy Gonzales či vtáčik Tweety – naozaj nie celkom ideálna partička na vytvorenie víťazného tímu. Navyše sa proti nim postavia digitalizovaní šampióni reálneho basketbalového sveta, proti ktorým sú ich šance naozaj minimálne.

the morning show, morning show, aniston, witherspoon, Čítajte aj Prehnité televízne zákulisie opäť ukáže svoju falošnú tvár! Je na čo sa tešiť...
Hlavnou hviezdou v druhom pokračovaní je LeBron... Foto: Continental Film
Space Jam Hlavnou hviezdou v druhom pokračovaní je LeBron James.

Diváci kín sa môžu tešiť aj na kvalitný slovenský dabing, za ktorý je zodpovedný známy raper Ján „Strapo“ Strapec a medzi hlasmi budú môcť diváci a diváčky počuť napríklad Martina Kaprálika, Igora Krempaského, Dušana Cinkotu, Mira Nogu, Mariána Miezgu, Richarda Stankeho, Zuzanu Porubjakovú, Bibianu Ondrejkovú, ale napríklad aj športového komentátora Marcela Merčiaka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #lebron james #oseriáloch #Space Jam