Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Stalo sa nemožné! Kuchárska šou oslabila Oteckov a pokračovanie má isté

Televízia JOJ je mimoriadne spokojná s výkonom kulinárskej šou Bez Servítky. Prvá séria sa skončila iba pred pár dňami, tá druhá sa už pripravuje.

28.06.2021 07:00
bez servítky, Foto:
Obľúbená relácia sa na jeseň vráti s novými časťami.
debata

Bez Servítky sa v novej verzii objavilo v januári tohto roka. Jojka oprášila formát, ktorý sa dekádu predtým vysielal na Markíze. Televízia posmelená úspechom českej verzie, ktorá už doslova zľudovela a aj vysielanie tejto verzie u nás sa ukázalo, že divákom sa táto verzia páči. Navyše sa kuchárska relácia stretla zoči-voči zdanlivo neporaziteľným Oteckom na Markíze. Tí po mimoriadne úspešnej zime zažili pomerne ťažkú jar a zaznamenali najväčší odliv doteraz.

joj, joj group, Čítajte aj Jojka na jeseň poriadne zamieša kartami! Na Slovensku spustí prémiovú televíziu

Samotné finále šiestej série Oteckov sa muselo zmieriť s tým, že Bez servítky v celkovom publiku porazilo Markízu. Vtedy si Jojku pustilo 213-tisíc divákov s trhovým podielom 19,8%, pričom Oteckovia získali 18,8%.

slovania, nový život, Čítajte aj Jojkárske seriály ste všetky vykopli! Finále najlepšieho jarného seriálu je tu

Toto využila práve Jojka, keďže odchádzajúci diváci prechádzali k sledovaniu práve Bez servítky a výkon televízie sa zvýšili niekoľkonásobne oproti šou Moja mama varí lepšie ako tvoja.

Relácia Bez servítky sa vráti opäť na jeseň! Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Záber z prvej série relácie Bez servítky.

Vôbec najúspešnejšou epizódou bola tá, ktorá vysielala 28. januára, pri obrazovkách sedelo 333-tisíc divákov. Posledný marcový týždeň sa takisto zapísal ako najviac sledovaný. Epizódy vysielané 24., respektíve 26. marca sledovalo približne 330-tisíc divákov.

Superstar, Čítajte aj Superstar sa vracia vo veľkom štýle! Zopakuje sa megaúspech z vlaňajška?

„Veľmi sa tešíme, že sa divákom premiéry relácie Bez servítky páčili, o čom svedčia nielen čísla sledovanosti, ale aj ich záujem na našich sociálnych sieťach či pri prihlasovaní sa do tejto šou. Veríme, že nadchádzajúca jesenná sezóna bude ešte zaujímavejšia, pestrejšia a chutnejšia!“ povedala exkluzívne pre Pravdu hovorkyňa Joj Group Lucia Tuhelová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #televízia JOJ #oseriáloch #Oteckovia #Bez servítky