Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Superstar sa vracia vo veľkom štýle! Zopakuje sa megaúspech z vlaňajška?

Všetko je opäť pripravené! Televízie Markíza a Nova začali opäť hľadať nové spevácke talenty a novú Superstar. Podarí sa im zopakovať úspech z minulého roka, keď šiesta federálna verzia sa stala obrovským diváckym hitom?

27.06.2021 07:00
Superstar, Foto:
Nová sezóna speváckej šou Superstar odštartuje už v septembri!
debata (1)

Fanúšikovia fenoménu SuperStar majú opäť dôvod na radosť! Chýbať nebude ani osvedčená a obľúbená porota, ktorá zažiarila v minulom ročníku, a to v zložení – Pavol Habera, Marián Čekovský, Leoš Mareš, Patricie Pagáčová a Monika Bagárová.

slovania, nový život, Čítajte aj Jojkárske seriály ste všetky vykopli! Finále najlepšieho jarného seriálu je tu

„SuperStar je najúspešnejšia spevácka talentová šou na Slovensku aj v Česku, a ja pevne verím, že v tomto nadchádzajúcom ročníku nadviažeme na úspech minulej sezóny. Teším sa, že spolu s mojím tímom, perfektne zladenou porotou a obomi televíziami, Markízou i Novou, budeme opäť stáť pri zrode nových potencionálnych hviezd nášho šoubiznisu,“ hovorí kreatívny producent a režisér SuperStar Pepe Majeský.

the falcon and the winter soldier, Čítajte aj Nie je všetko zlato, čo sa blyští! Megadrahý Marvel seriál rozhodne nie je bez chýb

Čo hovorí porota na svoj návrat?

Matador poroty Pavol Habera sa pri natáčaní nikdy nenudí: „V roku 2004, keď sme začínali robiť prvú slovenskú SuperStar, som ani náhodou nepredpokladal, ako úspešný tento projekt bude, a už vôbec som nepomyslel na to, že v roku 2021 budem stále sedieť v porote. A musím povedať, že som sa nikdy nenudil. Teším sa znovu na štáb, na ďalších porotcov a hlavne na spevákov a speváčky.“

„SuperStar otvára dvere speváckym talentom na Slovensku i v Česku, vďaka tejto šou sa uplatňujú v hudobnom priemysle a to je skvelé. Je mi cťou byť opäť v porote SuperStar. Teším sa aj na svojich kolegov, na mamičky Moniku a Patríciu, aj na Leoša a Paľa,“ hovorí Marián Čekovský.

superstar, Čítajte aj Kultová spevácka šou sa vracia! Títo porotcovia budú hľadať novú Superstar

Leoš Mareš sa nemôže dočkať okrem iného aj atmosféry živých prenosov: „Mám veľkú radosť, že môžem znovu pracovať na ďalšom ročníku SuperStar, že zostala rovnaká porota ako minulý rok a že si súťažiaci tentoraz konečne užijú tie správne LIVE prenosy s divákmi.“

Herečka Patricie Pagáčová je už natešená na kolegov v porote a, samozrejme, na nové talenty: „Musím povedať, že mi vlani celá SuperStar neskutočne prirástla k srdcu, takže ponuka vrátiť sa späť, do rovnakej partie, mi urobila obrovskú radosť a veľmi sa na celé natáčanie teším.“

joj, joj group, Čítajte aj Jojka na jeseň poriadne zamieša kartami! Na Slovensku spustí prémiovú televíziu

„Mám neskutočnú radosť z nakrúcania novej série, pretože po roku, ktorý bol zo spoločenských a pre mňa aj osobných dôvodov o izolácii, sa zase vraciam k ľuďom a k svojej profesii. Teším sa na celý tím a som veľmi zvedavá na nové talenty,“ dodáva piata členka poroty Monika Bagárová.

Najúspešnejšia hudobná talentová šou SuperStar odštartuje na obrazovkách televízií Markíza a Nova už v septembri a na víťaza čaká rozprávková výhra v hodnote 75 000 eur. Diváci sa opäť môžu tešiť na skvelú zábavu, súťažiacich, ktorí im už v kastingových kolách vyrazia dych svojím talentom, ale aj na tých, ktorí ich aj porotu pobavia. Cieľ je však len jeden, a to stať sa úspešnou a uznávanou SuperStar.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Superstar #oseriáloch #televízia Markíza