Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kultová spevácka šou sa vracia! Títo porotcovia budú hľadať novú Superstar

Televízie Markíza a Nova spúšťajú nakrúcanie už siedmej série federálnej verzie Superstar. Diváci ju uvidia na jeseň tohto roka.

19.06.2021 07:00
superstar, Foto:
Nová séria Superstar sa dostane na televízne obrazovky na jeseň tohto roka.
debata

Ostatnú sériu videli diváci ešte na jar 2020. V čase, keď sa svet zachvátila pandémia koronavírusu a obľúbená šou sa dostala do poriadnych problémov. Markíza mala predtočené všetky epizódy, ktoré predchádzali veľkému finále. Práve nad tým visel obrovský otáznik. Je zvykom, že Superstar prináša veľkolepé finálové kolá, kotol plný ľudí, veľké pódium, ošiaľ fanúšikov.

červené pásky, horná dolná, Čítajte aj Tentokrát mala Markíza veľkú smolu! Ktoré seriály ste vypoklonkovali z rebríčka?

Napokon prebehlo expresné finále. Zmizlo publikum, zostala iba veľkolepá scéna a počas dvoch rozhodujúcich kôl postupne vypadli ostatní účastníci, kým Slovensko a Česko nespoznalo meno novej speváckej hviezdy. Prvenstvo si uchmatla Slovenka Barbora Piešová.

Spevácka šou sa stala diváckym hitom minuloročnej jari. Tvorcovia priniesli viaceré kreatívne inovácie do zabehnutého formátu, ako 5-členná porota, absencia moderátora, epizódy, ktoré sa sústredili kastingy a užšie výbery. V kombinácii s tvrdými opatreniami proti šíreniu vírusu si k obrazovkám sadali stovky tisíc divákov a Superstar bola opäť na vrchole slávy.

superstar, Čítajte aj Recenzia Superstar: Upadajúca a nudná zábava? Nie! Skvelá šou, ktorá vstala z popola
zväčšiť Porota zostáva rovnaká! V siedmej sérii... Foto: TV Markíza
superstar, Porota zostáva rovnaká! V siedmej sérii Superstar sa diváci môžu tešiť na obľúbené tváre.

Po obrovskom pozitívnom diváckom ohlase už krátko po odvysielaní finále bolo jasné, že Superstar dostane ďalšiu sériu. Otázka bola, že kedy. Opäť prišlo prekvapenie, keď formát nedostal dlhšiu prestávku a televízia oznámila, že v roku 2021 bude siedma sezóna. Tu však nastala zmena a šou sa presunula na jeseň. Pôvodne sa vysielala vždy počas jari. Posun produkcie súvisí s tým, že je ambícia natočiť nový ročník bez „korona obmedzení“. Či sa to aj podarí, ukážu ďalšie mesiace.

mare of easttown, Čítajte aj Nadľudský výkon hviezdnej herečky! Tento seriál si zaslúži prestížne ocenenie

Markíza s Novou spúšťajú nakrúcanie v najbližšom období a už je jasné, kto zasadne za porotcovský pultík. Dobrou správou je, že nenastane žiadna zmena. Vráti sa rovnaká zostava, ktorá fantasticky fungovala aj v šiestej sérii.

„SuperStar je najúspešnejšia spevácka talentová šou v Česku aj na Slovensku, a ja pevne verím, že v tomto nadchádzajúcom ročníku naviažeme na úspech minulej sezóny. Teším sa, že spolu s mojím tímom, perfektne zladenou porotou a oboma televíziami, Novou aj Markízou, budeme opäť stáť pri zrode nových potencionálnych hviezd nášho šoubiznisu," povedal pre Markízu kreatívny producent a režisér SuperStar Pepe Majeský.

Diváci sa tak môžu opäť tešiť na Paľa Haberu, Moniku Bagárovú, Mariána Čekovského, Patríciu Pagáčovú a Leoša Mareša.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Superstar #oseriáloch #televízia Markíza